(VIDEO) Stopama svog sina: McGregorovog oca 15. prosinca čeka meč protiv radijskog voditelja!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.11.2018 12:44h Autor:

Screenshot

Jabuka ne pada daleko od stabla! – stara je poslovica koja se ponovno pokazala kao istinita u slučaju Conora McGregora i njegovog oca Tonyja. Doduše, ovdje bi se ta poslovica mogla primjeniti u obrnutom smjeru s obzirom da je otac sada pošao stopama svog sina. O čemu se radi?

Irski mediji javljaju da je 59-godišnji Tony McGregor u formi života jer su dobili ekskluzivan uvid u njegov pripremni kamp. Da, dobro ste pročitali! On će uskoro u ring s radijskom zvijezdom – voditeljem emisije “Off the ball” Eoinom Sheahanom.

Sve je krenulo kada je Sheahan u šali izazvao “papu McGregorora”, a on je odlučio prihvatiti izaziv. Nikada prije nije boksao…

“Moj otac je boksao na amaterskom nivou, ali ja se nikada nisam s tim bavio. Očito je taj borilački gen preskočio jednu generaciju”, otkriva Tony McGregor i dodaje:

“Do sada sam s momcima odradio osam treninga. Radim s Seanom i Paddyjem Headonom i Evanom Thorneleyjem. Jako brzo napredujem. Volim trenirati, znao sam da će biti teško i naporno, ali sam jako zadovoljan. Volim učiti kako udarati i sada tek cijenim znanost boksa. Zato što to zaista jest znanost. Tek sada na potpuno drugačiji način gledam na boks.”

Humanitarni meč protiv 24-godišnjeg Sheahana će se održati 15. prosinca, a protekle tjedne dvojac zabavlja irsku javnost prepucavanjem preko društvenih mreža.

Čitavu stvar je na koncu komentirao i sam “Notorious”. Kada je vidio snimku svog oca, izjavio je da je “zasigurno izgubio glavu”.

“Netko tom čovjeku treba oteti mobitel iz ruke”, našalio se McGregor.

No, humanitarni meč nije jedini razlog zbog kojeg je Tony McGregor počeo trenirati. Tu je i zdravlje…

“Odlučio sam da želim biti zdrav i da želim zdrav doći do šesdesete godine. Poštujem svoje tijelo, pazim se i znam kada ne treba popiti sljedeće pivo. Ali ne živim savršeno. Volim uživati u nekim stvarima…”, zaključuje stariji McGregor.

U nastavku članka pogledajte kako Tony McGregor boksa nakon 8 odrađenih treninga.

A post shared by mcgregortony (@mcgregortony) on

Camp Apocalypse gathering pace 🥊🇮🇪

A post shared by mcgregortony (@mcgregortony) on

At 1600 hrs today,I initiated Camp Apocalypse,It’s Game On 🥊

A post shared by mcgregortony (@mcgregortony) on

Camp Apocalypse: Stick N Move, young Mr Sheahan 🥊

A post shared by mcgregortony (@mcgregortony) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI