(VIDEO) Slavni trener javno ‘razapeo’ MMA veterana: “Varalica i kukavica! Uzimao je steroide prije i naravno da će ih uzeti sada kad se bori za naslov”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 10:12h Autor:

Khabib i Fitch (Instagram)

Rory MacDonald po prvi će puta braniti svoj pojas na Bellator 220 priredbi koja se 27. travnja održava u San Joseu. Protivnik ‘The Red Kinga’ bit će još jedan bivši UFC-ov izazivač – Jon Fitch.

Kao i kod većine njegovih borbi, MacDonalda za ovu priprema ponajbolji trener svijeta Firas Zahabi. Slavni stručnjak u najavio ovog dvoboja baš i nije imao lijepih riječi za veterana Fitcha kojeg je u razgovoru s Robinom Blackom i DAZN-om nazvao varalicom i kukavicom.

“Znate li da su Fitcha jednom uhvatili da koristi steroide. Zato se preporodio. Sada je bolji nego prije i to je zbog steroida. Bio je pozitivan na supstancu za poboljšanje performansi i karijera mu se preporodila. On je, po mojem mišljenju, varalica. Mi nismo skupina likova koji igraju golf ili nogomet. Mi udaramo jedni druge. To je nemoralno i to je zločin. On nije toliko dobar koliko ljudi misle da je. On je zapravo samo jedna varalica. Poprilično sam siguran da će to ponovno učiniti. Ako je to činio 2015., a sada smo u 2019. i on ima borbu za naslov… U Bellatoru nema USADA-e ili VADA-e, ovdje se testiranja vrše samo u tjednu borbe, a to se lako zaobiđe. Ovaj lik je kukavica i varalica. On nije kompetentan borac, on je jednostavno tip s puno steroida. Da, dobar je hrvač, to ću mu priznati, ali je na steroidima i ne može pobjeđivati bez njih”, oštar je bio Zahabi.

Fitch je veteran iza kojeg je 40 profesionalnih MMA borbi (31-7-1-1). Najveći meč u karijeri mu je onaj u kojem je napao pojas Georgesa St-Pierrea 2008. godine. Iako je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, Fitch se predstavio u sjajnom izdanju i dugi niz godina ga je GSP hvalio kao jednog od najtežih protivnika s kojima se ikad susreo. Nakon odlaska iz UFC-a 2013. godine, upisao je sedam pobjeda i dva poraza te je trenutno na nizu od pet uspješnih nastupa.

Test na koji Zahabi aludira datira iz dana uoči njegove borbe na WSOF 16 priredbi kada ga je u borbi za naslov polugom na koljenu porazio Rousimar Palhares.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI