Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) SBC prvak otvorio PFL sezonu nokautiravši jednog od glavnih favorita u prvoj minuti | Fight Site

(VIDEO) SBC prvak otvorio PFL sezonu nokautiravši jednog od glavnih favorita u prvoj minuti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2019 12:18h Autor:

Luis Rafael Laurentino Japa

Još jedan donedavni član novosadske SBC promocije upisao je briljantan debi na velikoj sceni. Luis Rafael Laurentino ili jednostavnije “Japa”, otvorio je turnir perolake kategorije PFL promocije pobjedom u prvoj minuti. Zapravo, samo tridesetak sekundi trebalo mu je da nokautira jednog od glavnih favorita, Jeremya Kennedya.

26-godišnji Japa je dokazao kako njegov naoko nevjerojatan omjer od 33-1 nije slučajan. Borac koji je zimus osvojio titulu SBC prvaka perolake kategorije, pa preko tog uspjeha dogurao do PFL-a, potvrdio je kako će ove sezone biti jedan od boraca na koje treba obratiti posebnu pažnju.

Brazilac se prema rasporedu trebao boriti protiv bivšeg PFL prvaka, Alexandrea Almeide, no do promjene je došlo na vaganju. Kako je njegov protivnik pao vagu, a isto se dogodilo i protivniku Jeremya Kennedya, njih dvojicu uparili su međusobno. U startu je to trebao biti teži ispit za Japu, jer Kennedy je došao uz itekako dobar CV. Ovaj borac je do jučerašnjeg dana imao 13 pobjeda i jedan poraz. Taj jedan poraz doživio je u UFC-u, a nanio mu ga je Alexander Volkanovski. Prije toga imao je tri UFC pobjede, a već od ranije glasio je za najvećeg kanadskog talenta. UFC je napustio nezadovoljan ponuđenim novim ugovorom, odradio je uspješno dvije borbe u arapskom Braveu, a onda ušao u PFL s otvorenom ambicijom osvajanja nagrade od milijun dolara.

U borbi protiv svog vršnjaka iz Brazila ostao je tek pola minute plus nešto vremena koje je uzeo za oporavak od nehotičnog udarca u međunožje. Brazilac je od samog početka pokazao namjeru i jasno je bilo kako su udarci nogama ono gdje vidi priliku. Kennedy se nije dobro pripremio za tu taktiku i nastradao je od osmišljene kombinacije. Middle kick rezultirao je otvaranjem garda, a onda je odmah uslijedio high kick točno u bradu. Kanađanin je bio toliko uzdrman da se hrvao sa sucem i liječnikom dok je Brazilac već naveliko slavio.

PFL je video tog nokauta podijelio na svom Twitter i Facebook profilu. Pogledajte ga!

Make that 3️⃣4️⃣ wins! Welcome to #PFLmma, Luis Rafael Laurentino earns 6 points with the 1st Round TKO #PFL2

Objavljuje ProFightLeague u Četvrtak, 23. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI