(VIDEO) Ronda Rousey doživjela teške ozljede u kečerskom nastupu ovog vikenda

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 11:47h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey ovog je vikenda po prvi puta vidjela koliko opake znaju biti ozljede u meču profesionalnog hrvanja. Njih je doživjela u okršaju protiv Charlotte Flair, gdje je na kraju čak udarana kendo štapom po tijelu.

Rondina protivnica bila je kći legende Ricka Flaira, Charlotte Flair, koja je zapravo uskočila u meč kao zamjenska protivnica, nakon ozljede koju je doživjela Becky Lynch. I koliko god znamo da je u pitanju izrežirani borilački spektakl, ovo što smo vidjeli izgledalo je izuzetno gadno.

Naime, Ronda je u ovom meču bila ta koja prima batine, na razne načine, koji su prikazani u videu ispod teksta, gdje možete vidjeti najzanimljivije situacije. Posebno je bolno izgledala situacija sa stolicom, nakon koje je Lynch diskvalificirana te je Ronda Rousey pobijedila u ovom meču. No, tu nije bio kraj, budući da je nakon toga došla do kendo štapa, kojim je još nanijela nekoliko udaraca Rondi.

Da su ozljede koje je doživjela bile ozbiljne, najbolje svjedoći fotografija s Instagrama njenog supruga, Travisa Brownea. Masnice i podljevi dokaz su koliko ovaj sport/show može biti surov. Ozljede su inače česte, životni vijek kečera možda je i najkraći od svih sportaša (ne računajući ekstremne), a sada je to na ozbiljan način okusila i Rousey.

Ipak, Ronda je skupila snage te je već idući dan nastupila na finalnom eventu serije, gdje je savladala Mickie James, zadržavši pojas. No, još jednom ponavljamo, video ispod teksta nam dovoljno svjedoći o tome kako svi ti udarci, iako su izrežirani, mogu biti itekako ozbiljni, sve s ciljem da cijeli show izgleda što realnije. A ovo je uistinu tako izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI