Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Reakcija Rogana, Schauba i Brava na Fedorov poraz | Fight Site

(VIDEO) Reakcija Rogana, Schauba i Brava na Fedorov poraz

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.01.2019 17:54h Autor:

Joe Rogan i Brendan Schaub

Kao što smo već pisali, Joe Rogan je s ekipom pratio Bellator 214 event. Njega, Brendana Schauba i Eddiea Brava u živo su prikazivale kamere i zanimljivo je vidjeti kako su reagirali na završetak borbe Ryana Badera i Fedora Emelianenka.

Nakon što smo već pisali o komentaru Joea Rogana na poraz Fedora Emelianenka te nakon što smo prenijeli reakciju spomenute ekipe na borbu Henrya Corralesa i Aarona Pica, odlučili smo prenijeti i njihovu live reakciju na glavnu Bellator 214 borbu.

Prije nego je sve počelo, Rogan je svoje goste upitao o prognozi borbe. Schaub je rekao kako će Bader slaviti tehničkim nokautom nakon ground n’ pounda u drugoj rundi, dok je Bravo najavio nokaut američkog borca u prvoj. Rogan nije iznio svoju prognozu, no na kraju su se svi složili da bi Baderov problem mogao biti pritisak. Naveli su neke borbe, poput onih protiv Glovera Teixeire i Anthonya Johnsona, gdje je Bader brzo padao upravo zbog toga.

Na kraju svi znamo što se dogodilo, a vi možete pogledati kakav je izraz nevjerice na licima uzrokovao Baderov fantastičan udarac, kojeg se može nazvati krošeom s karakterom direkta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI