(VIDEO) Procurila snimka Fedorovog sparinga s priprema za Badera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.01.2019 15:32h Autor:

Photo – Instagram

Samo nas dani dijele do finala Bellatorovog Grand Prixa u teškoj kategoriji. U njemu će se sučeliti legendarni Fedor Emelianenko i aktualni Bellatorov prvak poluteške kategorije Ryan Bader.

Rus je već neko vrijeme u Nizozemskoj gdje se naporno sprema za težak ispit i meč u kojem je prema kladionicama priličan “underdog”. Ovo nije prvi put da “Posljednji imperator” trenažni kamp odrađuje u Nizozemskoj. Dapače, to mu je posljednjih godina postalo svojevrsno pravilo.

Ovih dana se na nekim borilačkim forumima pojavio video prilično recentnog sparinga Fedora Emelianenka s priprema u Nizozemskoj. Rus sparira s tamnoputim borcem dok drugi sparing partner čeka svoj red. Očitao je da “se izmjenjuju” na Fedoru kako bi ga što bolje spremili i pružili mu što teži otpor.

S obzirom da tijekom kratke snimke nije pao niti jedan ozbiljniji udarac, teško je reći u kakvoj je formi slavni borac. Nije poznato niti kada je točno snimka nastala.

Emelianenko i Bader su glavna borba Bellatora 214 koji je zakazan za 27. siječanj i The Forum Arenu u američkom Inglewoodu. To je isto ono zdanje gdje se nedavno održao UFC 232 s Jonesom i Gustafssonom.

Федор Емельяненко готовится к поединку против Бейдера #СоюзММАРоссии #ФедорЕмельяненко

A post shared by RussianMMAUnion (@russianmmaunion) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI