Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Primus na Bellatoru u Engleskoj slavio rijetko viđenim “submissionom” | Fight Site

(VIDEO) Primus na Bellatoru u Engleskoj slavio rijetko viđenim “submissionom”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.05.2019 12:03h Autor:

Brent Primus (Bellator Birmingham)

Brent Primus vratio se na pobjedničke staze uistinu sjajnim submissionom. Bivši prvak lake kategorije završio je Tima Wildea rijetko viđenom gogoplatom u glavnoj borbi Bellatorove priredbe održane sinoć u Birminghamu.

Nakon 45 sekundi u prvoj rundi Primus je bacajući “kick” naletio na kontra udarac koji ga šalje na pod. Wilde se zatim zaletio na njega u nadi da će brzo završiti borbu, ali je zapravo napravio veliku pogrešku. Primus s leđa kreće u svoj submission napad i pokazuje nevjerojatnu fleksibilnost te osigurava poziciju za gogoplatu kojom dolazi do prisiljavanja na predaju nakon 80 sekundi borbe.

Nakon meča, Primus je izjavio kako Wilde s njim u parteru nije imao nikakve šanse.

“Znao sam da sam daleko, daleko, bolji od njega u parteru. Moj jiu- jitsu je sjajan. Na treningu sve završavam tom gogoplatom. Kad smo završili na podu znao sam da je u mom svijetu”, rekao je 34-godišnjak.

Primus je u lipnju 2017. preoteo naslov lake kategorije Michaelu Chandleru, no isti je izgubio odlukom sudaca kada su revanširali u prosincu. Borac iz Portlanda rekao je da sada želi treći meč s Chandlerom, ili  nekog od glavnih “contendera” koji će ga dovesti do nove borbe za naslov.

Bellator: Birmingham

Brent Primus def. Tim Wilde- Submission (gogoplata) 1. runda (1:20)
Fabian Edwards def. Falco Neto- KO (up-kick) 1. runda (3:51)
Pedro Carvalho def. Derek Campos- KO, 1. runda (2:03 )
Raymond Daniels def. Wilker Barros- KO 1. runda (4:36)

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI