Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Prije današnjeg revanša, prisjetite se prvog okršaja Khalidova i Narkuna | Fight Site

(VIDEO) Prije današnjeg revanša, prisjetite se prvog okršaja Khalidova i Narkuna

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.12.2018 08:29h Autor:

Narkun vs. Khalidov

Današnji KSW 46 event bit će predvođen velikim revanšem borbe između Mameda Khalidova i Tomasza Narkuna. Unutar ovog teksta nalazi se snimka njihove prve borbe, a ona nam otkriva kako je odluka za revanš zapravo jedino ispravno što su braća Lewandowski mogli napraviti.

Pvi okršaj ova dva borca dogodio se na KSW 42 eventu, održanom prije osam mjeseci. Bila je to međusobna borba prvaka srednje i poluteške kategorije te ujedno borba koju je cijela Poljska htjela vidjeti. Iako je dolazio iz lakše kategorije, Khalidov je svakako bio favorit, kao najveća KSW zvijezda te borac unutar serije od 14 pobjeda. I upravo kao favorit se većinu ovog duela i borio.

Prve dvije runde bile su sjajne za gledatelje, oba borca pokušavali su pronaći pravi udarac ili kombinaciju, a zanimljivo je kako iz međusobnom respekta nije bilo gotovo nikakvih pokušaja odlaska u parter. Akcija na nogama posebno se rasplamsala u drugoj rundi, gdje se činilo na Khalidov preuzima kontrolu nad borbom i da će njegovo iskustvo ipak presuditi.

Iskustvo je presudilo, no ono Narkunovo, koje je stekao kroz mnoge nastupa na najjačim svjetskim grappling natjecanjima. Zapravo, Narkun je prvobitno sve iznenadio time što Khalidova početkom runde udarcima baca u probleme. Mamed to uspijeva anulirati putem nekoliko udaraca iz kontre, a onda dolazi do rušenja i gornje pozicije. Činilo se kako će Khalidov biti u prednosti koju neće puštati, no kombinacija štete koju mu je Narkun napravio te Narkunove vještine borbe u parteru, bila je ono što je dovelo do toga da je ovaj jako brzo zatvorio trokut i tu je bio kraj.

Hoćemo li danas gledati drugu priču? Nema druge nego da popratite KSW 46 i Gliwica, na kojem nastupaju i dva hrvatska borca, Roberto Soldić i Antun Račić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI