Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pojavila se snimka za koju autor tvrdi da prikazuje McGregorov incident s telefonom | Fight Site

(VIDEO) Pojavila se snimka za koju autor tvrdi da prikazuje McGregorov incident s telefonom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.03.2019 16:57h Autor:

screenshot

TMZ Sports objavio je snimku za koju se pretpostavlja da bi mogla prikazivati posljednji incident Conora McGregora. U pitanju je događaj od prije dva dana, kad je fanu prvo razbio, a onda i otuđio mobilni telefon.

Kao što smo prekjučer obavijestili, Conor McGregor sudjelovao je u još jednom incidentu. Ovog puta nije bio katastrofalan poput napada na autobuse u Brookylnu ili udaranje sudaca na Bellatorovoj priredbi, no svakako je još jednom pokazao svoju tamnu stranu. Radi se o oduzimanju mobilnog telefona fanu koji ga je htio uslikati, nakon čega je isti uništio te ponio sa sobom.

TMZ je sada objavio video za kojeg se pretpostavlja da sadrži upravo taj incident. Nažalost, ne možemo biti sigurni u autentičnost, kao niti u to da se na snimci nalazi baš irski borac, budući da je snimljen samo s leđa. No, čuju se dva udarca koja zvuče poput onoga što bi video trebao predstavljati, nakon čega vidimo osobu za koju se pretpostavlja da je Conor McGregor. U videu se čuje glas osobe koja potražuje svoj telefon.

Portal TMZ, koji je video objavio, je u naslov stavio da je riječ o Conoru McGregoru, dok su se ostali portali ogradili od takve tvrdnje. S time se slažemo i mi, budući da nikako ne možemo biti sigurni kako je u pitanju McGregor i kako je lokacija Fountainbleau hotel u Miamiu.

Najbolje da pogledate sami te da isto tako sami donesete svoj sud!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI