(VIDEO) Pojavila se snimka privođenja od alkohola uništenog Stephana Bonnara

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 09:58h Autor:

screenshot

Prije dva dana popratili smo incident iz Las Vegasa, čiji je glavni protagonist bio Stephan Bonnar, poznati MMA borac i član UFC-ove kuće slavnih. Sad se pojavila i snimka trenutka njegovog privođenja.

Ukratko, Bonnar je prijavljen za izuzetno nesigurnu vožnju, budući da se sa svojim automobilom nekontrolirano mijenjao trake na cesti. Na kraju je zaustavljen i priveden, ali posebno je zanimljivo vidjeti kako se sve to odvilo.

Naime, kad je policija došla do njegovog vozila, koje su malo prije toga prisilili na zaustavljanje, Bonnar je na vozačkom mjestu bio potpuno bez svijesti. Ranije je već potvrđeno kako je bio pod utjecajem velike količine alkohola. Bonnar je izvučen iz vozila, a svjedoci govore kako je tijekom procesa došao svijesti te postao agresivan.

Ovo je njegov treći prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola te se pretpostavlja kako bi mogao na dulje vremena ostati bez vozačke dozvole. Inače, Bonnar je MMA napustio 2014. godine, nakon poraza od Tita Ortiza u Bellatoru. Iz UFC-a, čiji je član bio od 2005. godine, otišao je dvije godine prije toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI