(VIDEO) Pogledajte za što se bore Fedor i Bader – ovaj vikend se dijele dva prekrasna pojasa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 13:25h Autor:

Photo: Twitter

Slijedi nam izuzetno bitan vikend za američku MMA promociju Bellator, koja će u kalifornijskom Inglewoodu održati svoju 214. priredbu. U glavnoj borbi večeri ćemo vidjeti finale Grand Prixa teškaša koje nudi obračun između legendarnog Fedora Emelianenka i prvaka poluteške kategorije Ryana Badera.

Može se reći da je Scott Coker već sada odradio vrhunski posao s teškaškim Grand Prixom, koji se primaknuo potpuno svome kraju. Naime, osim što su u potpunosti izostale ozljede, što je obično velik problem “grand prix formata”, u završnici su završili borci koje su samo mogli poželjeti. Bader je u svojim najboljim borilačkim danima, već sada je aktualni prvak u poluteškoj kategoriji, a novim slavljem i novim pojasem bi njegova karijera dobila jednu novu dimenziju.

Što bi Bellatoru donijalo slavlje legendarnog Rusa, o tome uopće ne treba trošiti riječi! Promocija Scotta Cokera bi kao pobjednika Grand Prixa i svog novog prvaka teške kategorije dobila možda i GOAT-a MMA sporta. To bi bio marketinški dobitak koji je nemjerljiv novcem.

Stoga valja zaključiti da je Scottu Cokeru vjerojatno svejedno tko će slaviti ove subote na Bellatoru 214 u Ingewoodu. On je već sada pobjedio, a ispred njega je “win-win” situacija za njegovu kompaniju.

Sam čelnik američke promocije je na službenom Instagramu u četvrtak otkrio što se dijeli u “main eventu” Bellatora 214.

“Pobjednik uzima sve!”, napisao je Coker objavivši video oba pojasa – prvaka teške kategorije i pobjednika Grand Prixa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI