(VIDEO) Pogledajte najavu za idući veliki Bellatorov teškaški okršaj

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 22:09h Autor:

Mitrione vs. Kharitonov

Tek što je završio jedan sjajan Bellatorov event, sve je spremno za iduće. Posebno je zanimljivo za dva tjedna, kad nam slijede dvije priredbe istog vikenda, a prva je ona 15. veljače. U pitanju je program kojeg predvodi borba Matta Mitrionea i Sergeya Kharitonova.

Ovaj event zapravo je samo uvod u onaj koji će se u istoj dvorani održati samo dan kasnije. Mjesto radnje je Uncasville, a Bellator 216 predvođen je borbom Michaela Pagea i Paula Daleya. Na tom istom programu boriti će se Mirko Filipović protiv Roya Nelsona, kao i Cheick Kongo protiv Vitalya Minakova. No, prvo je red najaviti uvertiru.

Ona nosi ime Bellator 215 i predvodi ju sjajan teškaški okršaj. Na suprotnim stranama stajati će Matt Mitrione i Sergey Kharitonov. Mitrione je jako lijepo krenuo svoju Bellator karijeru, s nizom od četiri pobjeda, da bi bio zaustavljen u polufinalu Grand Prixa od Ryana Badera. Kharitonov je trenutno unutar niza od pet pobjeda, od čega su dvije u Bellatoru. Legendarni ruski udarač u svojoj je posljednjoj borbi nokautirao Roya Nelsona. Zapravo, u posljednjih 11 borbi ima samo jedan poraz i to iz Bellator debi nastupa, kada ga je zatekao udarac Javya Ayale.

Raspored ovog eventa, prije kojeg će Bellator još vikend ranije posjetiti Newcastle, možete pogledati ispod teksta, kao i službenu video najavu borbe.

Bellator 215 – Raspored borbi

Matt Mitrione vs. Sergei Kharitonov
Logan Storley vs. Ion Pascu
Michael Kimbel vs. Jonathan Douma
Brandon Girtz vs. Pedro Carvalho

Pat McCrohan vs. Ilya Kotau
Pete Rogers vs. Jason Rine
Marisa Messer-Belenchia vs. Lindsey VanZandt
Marcus Surin vs. Pedro Gonzalez
Amber Leibrock vs. Amanda Bell
Billy Goff vs. Ryan Hardy

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI