(VIDEO) Pogledajte kako se Delijin protivnik priprema za sudar s “Hodajućom nevoljom”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 22:17h Autor:

Ben Edwards (Instagram)

Tri tjedna ostalo je do početka druge sezone PFL natjecanja, a sedam tjedana do nama najzanimljivije priredbe. U pitanju je ona na kojoj će nastupiti Satoshi Ishii i Ante Delije. Iz tog razloga smo provjerili kako se protivnik Ante Delije, Ben Edwards, priprema za okršaj s teškašem iz Dubrovnika.

35-godišnji Australac bivša je zvijezda K-1 i to iz vremena kad je ta danas posrnula organizacija nešto značila u svijetu borilačkih sportova. Zapravo, Edwards se tamo natjecao protiv najboljih stand up boraca svijeta. Vidjevši kako u kickboxingu više “nema kruha”, Edwards se prije dvije godine prebacio na MMA. Odradio je četiri borbe, u svima je upisao pobjede te je uslijedio poziv PFL-a. Tamo ga u prvom kolu čeka Ante Delija.

Iz gornjeg opisa je jasno kako je Edwards vrhunski udarač. Većinu svojih kickboxing pobjeda je i ostvario nokautom, a također ga pamtimo po mogućnosti primanja velikog broja udaraca. Ono što nam je nepoznanica je njegovo hrvanje i grappling u cijelosti. Posjetom njegovom Instagram profilu lako je zaključiti kako je upravo to ono na čemu najviše radi ususret borbi protiv Delije. No, posljednja objava sadrži jedan video.

U tom videu možemo vidjeti dio Edwardsovog treninga za ovu borbu, a isti je popratio porukom:

“Ovako je izgledao kraj mog monstruoznog treninga koji sam odradio u Canberri. Bit će zabavno pokušati hodati sutra. Još samo sedam tjedana i nastupamo.”

Iz videa je lako zaključiti kako je Edwards svjestan da ga ne čeka ni blizu lak posao i da mora biti spreman na 15 minuta teške borbe. Znamo kako je Delija fizički i kondicijski uvijek spreman te će hrvatski borac tu definitivno tražiti svoju priliku. Edwards, s druge strane, najviše nade polaže u svoje “overhand” udarce, koji su rušili mnoge značajne borce čak i u velikim rukavicama. Čeka nas zanimljiva borba u kojoj ćemo dobiti odgovore na mnoga pitanja. Naravno, nadamo se kako će oni ići u prilog Anti Deliji, kojem je više nego potrebna pobjeda odmah u prvom nastupu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI