(VIDEO) Paige VanZant u slavnom “Swimsuit” izdanju Sports Illustrateda

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.03.2019 10:04h Autor:

Paige VanZant

Ako joj ne ide previše dobro u sportskoj karijeri, barem “rastura” u onoj modnoj! Popularna UFC-ova borkinja Paige VanZant će biti dio slavnog izdanja Sports Illustrateda – “Swimsuit Issue”, objavljeno je na društvenim mrežama.

Naime, Sports Illustrated je objavio video sa snimanja VanZant koje se odrađuje u Puerto Vallerti u Meksiku gdje se ljepotica nalazi sa svojim suprugom. Prvotno se vjerovalo da je otišla na odmor, no pokazalo se da se zapravo radi o poslovnom putu.

VanZant se ovime priključuje Rondi Rousey, koja je jedina UFC-ova borkinja do sada prikazana u slavnom izdanju. No, to i ne čudi jer je “12 Gauge” naviknuta na uspjehe izan Octagona. Već ranije je sudjelovala u američkoj verziji “Plesa za zvijezdama”, a nedavno je objavila i autobiografiju “Rise: Surviving the Fight of My Life”.

Nažalost, sportski dio priče kaska. Prošlog tjedna je objavljeno da je VanZant ponovno slomila ruku i da radi toga neće nastupiti na UFC-u 236. A upravo ju je lom ruke udaljio iz Octagona na period od godinu dana. Vratila se u siječnju slavljem protiv Rachael Ostovich, no za novi nastup će morati pričekati da joj ruka ponovno zacijeli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI