(VIDEO) Ovo je kćer BigFoot Silve i za nekoliko dana će debitirati u MMA kavezu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.03.2019 09:22h Autor:

Anne Ribeiro

“Anne Ribeiro u svojoj krvi ima borilački sport” – tako otprilike kreće članak na uglednom portalu MMAFighting koji predstavlja kćer MMA veterana Antonija “Bigfoot” Silve.

Naime, ova mlada djevojka, koja je tek postala punoljetna (19), će uskoro krenuti i sama u MMA karijeru. Do sada je trenirala mnoge sportove, da bi se u konačnici ipak okrenula onome što joj teče kroz vene – borilačkom sportu.

“Uvijek sam imala MMA u svom životu. Uvijek sam slijedila karijeru svog oca. Uvijek sam bila u dvorani, gledala sam treninge i bila sam zainteresirana za sport. To je za mene bilo nešto prirodno, nitko me nije tjerao da idem u MMA. Pokušala sam se u drugim sportovima, ali ništa nije bilo niti blizu kao borilački sportovi. Krenula sam s BJJ-om, a onda sam se prebacila i na druge segmente. Na koncu sam rekla ocu da se s ovim želim baviti”, izjavila je Anne koja će imati svoj amaterski MMA debi 16. ožujka na XFN priredbi u Fort Lauderdaleu na Floridi.

Protivnica će joj biti Hannah Jackson, koja za sada ima 1-2 kao amaterka.

“Osjećam se vrlo ugodno na podu jer BJJ radim od kada sam djevojčica. Ali ovo nije BJJ, ovo je MMA. Volim premlaćivati ljude. To je zapravo istina! Tako da neću koristiti samo svoj BJJ. Idem tamo da bih prebila nekoga. Idem tamo da bih nekoga spremila na pod”, objašnjava mlada djevojka na početku karijere te dodaje:

“Moj najveći san je da me u MMA sportu prepoznaju kao najbolju. Želim doći na vrh, želim osvajati titule i postići ću to, nema sumnje. Želim napustiti sport s mnogo ostvarenja. To je moj san i to ću učiniti.”

Ne treba posebno naglašavati da joj je uzor njezin otac Antonio Silva koji se borio za UFC titulu i kroz karijeru je pobjeđivao imena poput Fedora Emelianenka, Alistaira Overeema, Travisa Brownea, Andreija Arlovskog, and Ricca Rodrigueza. Anne trenira u American Top Teamu na Floridi.

blessed to have such supportive people by my side everyday, i wouldn’t be here today if it wasn’t for you guys. love you so much❤️

A post shared by ANNE RIBEIRO (@aanneribeiroo) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI