(VIDEO) ONE odradio najveći event do sada! Alvarez poražen u debiju, Mighty Mouse slavio gušenjem!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.03.2019 16:19h Autor:

Nastyukhin vs. Alvarez

ONE Championship održao je u Tokiju svoju najveću priredbu do sada. Nju su obilježili debi nastupi Eddiea Alvareza i Demetriousa Johnsona u promociji te čak četiri borbe za titulu uz dva nova prvaka.

Eddie Alvarez debitirao je kao dio turnira lake kategorije te se borio protiv Timofeya Nastyukhina. Nažalost po njega, nije uspio opravdati status favorita, ne samo ove borbe nego cijelog turnira. Ruski borac iskoristio je svoju priliku te je Alvareza nokautirao već u prvoj rundi njihove borbe. Bit će zanimljivo vidjeti što će sada ONE namijeniti za Alvareza, budući da je rijetko tko očekivao kako bi već sad mogao biti eliminiran iz turnira.

Uspješniji od njega bio je Demetrious Johnson. On je također nastupio kao dio turnira, u njegovom slučaju u muha kategoriji, i opravdao je status favorita. Yuya Wakamatsu pružio mu je sjajan otpor, no donedavno najbolji borac svijeta u drugoj je rundi prezentirao svoju kvalitetu. Došao je do prilike zatvoriti gušenje te je u tome uspio.

 

Nakon debi nastupa njihove dvije najveće zvijezde, održane su glavne borbe programa. U pitanju su četiri borbe u kojima je ulog bila titula ONE prvaka ili prvakinje. Dvoje je zadržalo svoj pojas, dok su dva pojasa dobili novog vlasnika.

Pojas bantam kategorije ponovno je kod Bibiana Fernandesa. On je savladao Kevina Belingona u njihovom trećem ogledu, no sve se čini da će se dogoditi i četvrti. Naime, borba je prekinuta u trećoj rundi, nakon što je Belingon ilegalnim udarcima onemogućio Fernandesa na nastavak borbe. Time je Fernandes vratio naslov prvaka, koji je od Belingona izgubio u studenom prošle godine. Tada je u pitanju bila podijeljena sudačka odluka.

Novi prvak je i legendarni Shinya Aoki, koji je došao do pojasa u lakoj kategoriji. On je sredinom prve runde ugušio Eduarda Folayanga. Bila je to glavna borba ovog programa.

Aung La Nsang obranio je titulu prvaka srednje kategorije, pobjedom nokautom nad Kenom Hasegawom, dok su nevjerojatno uzbudljivu borbu odradile Xiong Jingnan i Angela Lee. Jingnan je slavio prekidom u petoj rundi, čime je Lee nanijela prvi poraz i onemogućila joj da postane dvostruka prvakinja. Kineskinja se izvukla iz strašne poluge u četvrtoj rundi, da bi u petoj uspjela završiti borbu.

Ispod teksta možete pogledati cijeli glavni program priredbe, kojeg je ONE uživo emitirao na Youtubeu.

 

ONE – A New Era (Rezultati glavnog programa)

Shinya Aoki def. Eduard Folayang – SUB (1 2:34)
Xiong Jingnan (c) def. Angela Lee – TKO (R5 1:37)
Aung La Nsang (c) def. Ken Hasegawa – TKO (R2 4:41 )
Bibiano Fernandes def. Kevin Belingon – DQ (R3 1:21)
Demetrious Johnson def. Yuya Wakamatsu – SUB (R2 2:40)
Timofey Nastyukhin def. Eddie Alvarez – KO (R1 4:05)
Yodsanklai Fairtex def. Andy Souwer – KO (R2 0:51)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI