(VIDEO) ONE Championship održao novi event prepun sjajnih završnica

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.02.2019 17:49h Autor:

Imanari vs. Kwon

Singapurski ONE Championship odradio je svoju novu priredbu, koja je još jednom ponudila pregršt uzbuđenja i akcije. Pogledajte što je to donio “Call to Greatness” te rezultate borbi.

Na programu se nalazilo ukupno 11 duela. Sedam su bile MMA borbe, tri meča su bila kickboxing po K-1 pravilima, dok je glavna borba ponudila ženski muay thai meč svjetske razine. U nastavku teksta pogledajte inserte najzanimljivjih borbi, a ispod teksta sve rezultate.

Već sam početak programa ponudio je sjajnu pobjedu gušenjem Rudy Agustiana protiv Khona Sichana.

Druga borba donijela je još veću atrakciju, ali i vjerojatno najzvučnije ime na ovom programu. 43-godišnja legenda Masakazu Imanari došla je do pobjede protiv Kwon Won Ila. Način nije teško pogodio. Izveo je ono po čemu se proslavio, odnosno “imanari roll”, a onda je vrlo brzo svog protivnika prisilio na tapkanje.

Iduće dvije pobjede prekidom pripale su Ayaki Miuri iz Japana te Regianu Eerselu, koji je u kickboxing meču savladao Anthonya Njoukanija.

Kong Sambo otvorio je glavni program pobjedom podijeljenom odlukom protiv Zhanga ChengLonga, a još jedan nokaut u kickboxingu djelo je Petchdama.

Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke prekidom u drugoj rundi savladao je Jeremya Miada, dok je bivša Glory superzvijezda također došla do pobjede. U pitanju je Nieky Holzken, koji je bio bolji od Mustapha Haide.

Održane su i prve dvije borbe turnira lake kategorije, a svoje mjesto u polufinalu osigurali su Saygid Guseyn Arslanaliev i Ariel Sexton. Obojica su do svojih pobjeda došla prekidima, koje možete vidjeti ispod teksta. Glavna borba donijela je pobjedu Stamp Fairtex u muay thai meču protiv Janet Todd.

ONE: Call to Greatness – Rezultati

Stamp Fairtex def. Janet Todd (muay thai) – jednoglasna sudačka odluka
Ariel Sexton def. Amir Khan – SUB (R3, 1:13)
Saygid Guseyn Arslanaliev def. Ev Ting – KO (R1, 0:25)
Nieky Holzken def. Mustapha Haida (kickboxing) – jednoglasna sudačka odluka
Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke def. Jeremy Miado – TKO (R2, 2:38)
Petchdam def. Masahide Kudo (kickboxing) – KO (R2, 0:35)
Kong Sambo def. Zhang ChengLong – podijeljena sudačka odluka

Regian Eersel def. Anthony Njokuani (kickboxing) – KO (R2, 1:03)
Ayaka Miura def. Laura Balin – SUB (R1, 1:13)
Masakazu Imanari def. Kwon Won Il – SUB (R1, 0:53)
Rudy Agustian def. Khon Sichan – SUB (R1, 3:14)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI