(VIDEO) Nokaut dana: Ruski debitant nokautom nakon deset sekundi postao PFL rekorder

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2019 16:22h Autor:

screenshot

Movlid Khaybulaev ime je koje ćemo na prvu malo teže pročitati. No, ukoliko nastavi s prezentacijama kao iz svog PFL debi nastupa, uskoro bismo ga svi mogli glasno izgovarati. Ovaj ruski borac oduševio je rekordno brzim nokautom na jučerašnjem PFL eventu. Trebalo mu je samo deset sekundi.

Khaybulaev je protiv sebe imao bivšeg člana UFC-a, Damona Jacksona, borca koji je zbog PFL-a odbio UFC-ov “Contender Series” i priliku da se vrati u Octagon. Trenutno to izgleda kao loša odluka, budući da je u prvom nastupu nakon samo deset sekundi brutalno nokautiran.

U ovu borbu prvog kola perolake kategorije krenuo je Jackson agresivno i spreman dokazivanja. Rus je krenuo u nazad i na prvi se trenutak činilo da nije spreman za takvu taktiku svog protivnika. No, čini se kako se stvorio apsolutno krivi dojam. Samo deset sekundi trebalo je Movlidu da vidi priliku i brutalnim koljenom pošalje Jacksona na spavanje. Time je otvorio turnir sa šest bodova, ali je i na sebe navukao pažnju MMA fanova i ostatka protivnika u turniru.

Movlid Khaybulaev 28-godišnji je borac koji je u ovaj turnir ušao sa savršenim omjerom 12-0. Većinu borbi odradio je u Fight Nights promociji (FNG, EFN) što je samo dokaz kako je ovdje pristigao s kvalitetnom podlogom. Čini se i kvalitetom da zagorča život mnogim borcima u turniru i da od sebe stvori milijunaša. No, tek je počelo. U svakom slučaju, do idućeg nastupa možemo uživati u ovom nokautu.

Movlid Khaybulaev with the fastest stoppage in PFL history 6 point KO in 1st Rd. ESPN+ Knock Out Of The Night

Objavljuje ProFightLeague u Četvrtak, 23. svibnja 2019.

👊 Movlid Khaybulaev wanted all the smoke and took 6 points with the 1st Round Flying Knee KO – the fastest stoppage in #PFLmma history! ESPN2 Knockout Of The Night Presented by Presidente 🤜🤛

Objavljuje ProFightLeague u Četvrtak, 23. svibnja 2019.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI