(VIDEO) Nokaut dana: Prvi čovjek koji je nokautirao Overeema

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.03.2019 14:02h Autor:

Bobby Hoffman

Iza Alistaira Overeema su čak 62 profesionalna MMA nastupa. Slavni teškaš je u dugoj i bogatoj karijeri ubilježio pregršt nezaboravnih pobjeda, ali bilo je tu i dosta teških trenutaka koji su sastavni dio ovoga sporta.

Kada gledamo njegove poraze, većini fanova su najpoznatiji oni posljednji koje su mu nanijeli Curtis Blaydes, Francis Ngannou ili Stipe Miočić, ali rijetki su oni koje se sjećaju ‘The Reemovog’ prvog poraza prekidom.

Dogodilo se to 15. lipnja 2000. godine na Rings: Millennium Combine 2 priredbi. Borba je trajala devet minuta i 39 sekundi, a pobjedu nad ponajboljim teškašem u povijesti odnio je Bobby Hoffman. Treba naglasiti kako je Overeem tada imao 20 godina te mu je to bio sedmi profesionalni MMA nastup. Hoffman je pak u taj meč ušao s respektabilnim ‘scoreom’ od 15-2.

Inače, borac nadimka ‘The Truth’ odavno je u mirovini. Danas ima 52 godine, a posljednji meč odradio je 2006. protiv Chucka Grigsbyja kada je odnio pobjedu tehničkim nokautom te se od sporta oprostio s 36-10-1-2 (nc). Najpoznatije trijumfe ubilježio je protiv Ricca Rodrigueza, Heatha Herringa i, naravno, Alistaira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI