Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Nokaut dana: Fedorova kirurški precizna bomba u usporenom snimku | Fight Site

(VIDEO) Nokaut dana: Fedorova kirurški precizna bomba u usporenom snimku

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2019 10:14h Autor:

Fedor vs. Mir

Manje od dva tjedna preostalo je do borbe Fedora Emelianenka i Ryana Badera, u finalu Bellatorovog Grand Prixa. U našem nokautu dana se prisjetite fenomenalnog udarca kojim je legendarni Rus otvorio turnir.

U pitanju je borba protiv Franka Mira, oko koje su fanovi itekako bili uzbuđeni, budući da se već dugo nije dogodio bilo kakav susret legendarnih prvaka Pridea i UFC-a na ovako velikoj sceni. Svi su bili svjesni kako su obojica daleko od svojih najboljih dana, no to nikome nije smetalo. Fanovi su popratili ovaj duel, koji ipak nije trajao dugo.

Fedor je podsjetio na svoje najbolje dane te je posao odradio već u prvoj minuti. Frank Mir vjerojatno je podcijenio snagu udarca svog protivnika, kao i njegovu poznato preciznost. Previše je neoprezno krenuo u klinč, da bi mu se brada susrela s kirurški preciznim Fedorovim lijevim aperkatom. Bio je to udarac i ishod koji su MMA fanovi glasno pozdravili, sretni što je Fedor i dalje tu.

Pred njim je sad možda i posljednja borba u karijeri. 26. siječnja tražiti će svoju priliku protiv Ryana Badera. Priliku da osvoji Bellatorov pojas, da osigura naslov pobjednika turnira kojeg je MMA svijet detaljno pratio te da možda ode u mirovinu s velikim američkim trijumfom iza sebe, s onim što mu je zapravo itekako nedostajalo. Bila bi to jedna jako lijepa priča za kraj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI