(VIDEO) Nokaut dana: Brutalni nokaut poraz Israela Adesanye

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.11.2018 21:23h Autor:

screenshot

U nokautu dana donosimo vam posljednji poraz Israela Adesanye, koji je ovaj doživio u ožujku prošle godine. Bio je to njegov posljednji kickboxing meč prije nego se potpuno prebacio na MMA.

Prošla godina nije bila baš plodna za Israela Adesanyu, iako su mu se otvarale brojne prilike. Izborio je borbu za naslov Glory prvaka srednje kategorije, koju je u siječnju izgubio od Jasona Wilnisa, a onda se odlučio vratiti samo mjesec i pol dana kasnije, kada se u Brazilu, na Glory of Hereos eventu, borio protiv Alexa Pereire.

Pereire se možda sjećate kao pobjednika turnira srednje kategorije održanog na Glory 14 eventu u Zagrebu. Kasnije je isti osvojio naslov Glory prvaka, koji još uvijek drži i koji je tri puta do sada obranio. U pitanju je pravi elitni borac srednje kategorije, a ova borba protiv Adesanye došla je taman u trenucima kada je gradio svoj najimpresivniji niz, koji ga je do naslova prvaka i doveo.

Ova borba imala je ispred sebe podosta trash talka u Adesanynom stilu, a Pereira je sve to iskoristio da bi se što bolje motivirao. Na kraju je sve završilo brutalnim nokautom u kojem je Brazilac itekako uživao, a Adesanyu je to dovelo do toga da se na neko vrijeme u potpunosti prebaci na MMA. Gledajući da je dogurao do UFC-a, a u samo deset mjeseci i do glavnog kandidata za napad na titulu UFC-ove srednje kategorije, to na kraju uopće nije bila loša odluka.

Ipak, ovim putem ćemo Adesanyu, za razliku od njegove dosadašnje UFC karijere, gledati kao nokautiranog borca na podu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI