(VIDEO) Nokaut dana: Brad Pickett potvrdio zašto mu je nadimak “One Punch”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 19:59h Autor:

screenshot

Bivši UFC borac i jedna od svojevremeno najvećih zvijezda bantam kategorije, Brad Pickett, debitirao je u boksu bez rukavica. Na priredbi britanske promocije Bare Knucke Boxing upisao je pobjedu na način koji potpuno opravdava njegov nadimak. On glasi “One Punch”, odnosno jedan udarac.

Nije dugo trebalo Bradu Pickettu da se na neki način vrati borbama, nakon što je prije dvije godine završio MMA karijeru. Budući da je kroz cijelu karijeru slijedio “bareknuckle” imidž, rijetko koga je začudilo kad se odlučio upravo na tu verziju boksa. Uostalom, njegov djed bio je poznati britanski bareknuckle boksač.

Pickett je osvojio naslov britanskog prvaka muha kategorije tako što je već u prvoj rundi nokautirao Marka Handleya. Ranom kombinacijom bacio ga je na pod, a nakon ustajanja je za pobjedu bio dovoljan jedan udarac. Nije se na prvu činilo kako je Pickett dobro pogodio, no kad je Handley digao glavu vidjela se velika količina krvi, što je bio znak da mu je slomljen nos.

BKB je britanska promocija koja je s ovim sportom krenula nešto prije nego se bareknuckle vratio u Ameriku. U njoj smo već vidjeli mnoga poznata imena iz svijeta borilačkog sporta, ali i hrvatske borce poput Marka Martinjaka, Gorana Reljića i Ivana Gluhaka, koji su dolazili i do naslova prvaka. Najnoviji značajni eksponat im je Brad Pickett. Od američkih promocija razlikuju se po tome što se kod njih koriste posebne bandaže, dok se u Americi bore golim šakama.

Ispod teksta pogledajte kako je izgledao spomenuti udarac Brada Picketta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI