(VIDEO) Nelson: Ako me Cro Cop pobijedi, dolazim u Hrvatsku!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2019 15:33h Autor:

Roy Nelson

“Malo je drugačije nego inače kada govorimo o uobičajenim danima za medije, koje sam ranije odrađivao. Doveli su me dan ranije da bih mogao dati urin na testiranje. Nadam se da će rezultati doći prije borbe, jer ako ne dođu prije nje, ne znam zašto i rade testiranja. Samo bacaju svoje resurse u vjetar”, odgovorio je Amerikanac Roy Nelson na pitanje kakav je osjećaj sudjelovati na druženju s medijima uoči jednog velikog Bellatorovog eventa.

“Ja imam fanove gdje god idem, tako da mi nije bitno gdje se borim. Možda bih favorizirao nešto osim da je Mohegan Sun, jer uvijek kažem da je Mohegan Sun kao da je usred neke divljine. Super je, ali je usred ničega”, dodao je “Big Country”.

Nelson tvrdi da i dalje nije prebolio poraz od Matta Mitrionea od kojeg je prošlo godinu dana.

“Nikada mi nije sjelo, ta borba mi i dalje nije sjela. Posebno, kako da kažem to… Kada izgubiš, nikada ti to ne sjedne dobro. A posebno kada smatraš da si bolji borac”, objašnjava bivši UFC-ovac.

Što kaže Nelson o revanšu s Mirkom Filipovićem iza kojeg je nevjerojatan niz pobjeda koji sada traje već devet mečeva? Tvrdi da nema smisla proučavati prvi njihov meč od kojeg je prošlo čak 8 godina.

“Nikada ne gledaš prošle borbe, možda pogledaš što si radio, što si napravio krivo. Ali ukupno govoreći ne gledaš prošle mečeve jer si kao borac evoluirao i možda sada planiraš neke druge stvari. Bitno je da izađeš u kavez i odradiš posao kako treba”, odgovara i dodaje:

“Mislim da Mirko nije izgubio 3 ili 4 godine. Cro Cop se vratio i ima nevjerojatan niz, no ne znam što je razlog tomu. Kad se povukao iz naše prošle borbe, imao je borbu, odradio je operaciju i oporavak te se vratio nakon samo četiri mjeseca. Mislim da bi njegovi liječnici trebali doći ovdje u NFL i pomoći dečkima koji imaju problema s koljenima. Možda bi se mogli vratiti nakon tjedan dana.”

Ako izgubi, planira li se umiroviti?

“Ukoliko me pobijedi, neću se morati umiroviti. Samo ću otići u Hrvatsku i pronaći si dobre doktore. Borit ću se dok osjećam želju za natjecanjem. Kad me pobijedi borac koji to zapravo ne bi trebao, to će biti dokaz da se više ne želim baviti ovim sportom”, zaključuje Nelson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI