(VIDEO) Nastyukhin objasnio kako je šokirao svijet i nokautirao Alvareza

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 09:47h Autor:

Nastyukhin vs. Alvarez

Trebalo je to biti lagano zagrijavanje za početak nove karijere u azijskom ONE Championshipu za bivšeg prvaka Bellatora i UFC-a, Eddieja Alvareza. No, Rus Timofey Nastyukhin mu je priredio sve samo ne toplu dobrodošlicu. Amerikanac je stradao nokautom u prvoj rundi već na samom početku puta u novoj promociji.

“Ovo je bila povijesna borba, nitko zapravo nije vjerovao u moju pobjedu. Ali ja sam pobijedio u mom stilu. Sada se osjećam sjajno”, izjavio je široj javnosti potpuno nepoznat Rus nakon najveće pobjede u profesionalnoj karijeri.

Nastyukhinu nitko nije davao previše šansi, pogotovo jer je u posljednjem nastupu poražen nokautom od Arslanalieva. Ovo mu je bio deveti nastup za azijsku promociju. Na pitanje je li se osjećao podcijenjeno, Rus odgovara:

“Moj protivnik je legenda. On je borac na višem nivou od mene, ali to je i mene gurnulo prema gore. Ali svi moji mečevi su slični. Ljudi obično ne vjeruju u mene, a ja ih iznenadim. Sve moje borbe tako brzo završavaju. Bio sam spreman boriti se sve tri runde, ali bog je ovako odlučio.”

I Nastyukhin je do sada bio Alvarezom fan…

“Naravno da sam gledao njegove borbe, pa on je legenda. Bilo je sjajno dobiti priliku boriti se protiv njega”, priznaje.

Na pitanje je li mu se činilo da je Alvarez bio šokiran snagom njegovih udaraca, Rus odgovara.

“Nemoguće je ne osjetiti moje udarce. Protivnik je bio opušten, smatram da me planirao brzo završiti, ali to se nije dogodilo”, zaključuje.

Iako nije zapamtio niti ime protivnika u polufinalu Grand Prixa lake kategorije, Nastyukhin se sada planira fokusirati na taj dvoboj. Čitav intervju sa 29-godišnjim ruskim borcem pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI