VIDEO: Moguće je! Džoger koji trenira BJJ udavio golim rukama pumu koja ga je napala!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 14:59h Autor:

Ilustracija

Fake news? Upravo to nam je palo na pamet kada smo pročitali naslov “Džoger koji zna BJJ ubio pumu golim rukama”. No, sudeći prema izvještajima američkih medija, radi se o stvarnom događaju koji se prije nekoliko dana dogodio u američkom Koloradu, točnije na planini “Horsetooth Mountain”.

Prema pisanju medija, muškarac je napadnut od strane pume dok je odrađivao svoju dnevnu trkačku rutu. Iako je u napadu ozlijeđen, te je i dalje hospitaliziran, njegove ozljede nisu opasne po život. Mlada puma ga je navodno ogrebala i ugrizla za lice, no on se odlučio “potući” s njom. Uspio joj je nekako doći s leđa i doslovno je zadaviti BJJ zahvatom. Nakon što je onesposobio divlju zvijer, potrčao je prema prvoj civilizaciji od kuda je odvezen u bolnicu.

Policija je pretražila područje u kojem se navodni događaj dogodio i gle čuda – tamo su zaista pronašli neke njegove osobne stvari i mrtvu pumu. Nakon obdukcije utvrđeno je divlja životinja zaista ugušena i da je to razlog smrti. Lokalne vlasti su vrlo brzo postavile upozorenja za ostale trkače koji u ovom području ima jako puno.

U proteklih 100 godina dokumentirano je više od 125 napada pume u Sjevernoj Americi. Napad nije preživjelo 25 ljudi, no ne i ovaj majstor BJJ-a.

I UFC-ov komentator Joe Rogan je izvijestio o ovom nevjerojatnom događaju na svom službenom Instagramu. Očekivano, džoger ga je oduševio!

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI