(VIDEO) Mitrione i Kharitonov prekinuti i poništeni, “gospodin VanZant” debitirao pobjedom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.02.2019 10:04h Autor:

Sergei Kharitonov i Matt Mitrione

Bellator 215 donio je pregršt uzbuđenja, ali i razočaranje u glavnoj borbi. Već u prvoj pravoj razmjeni, Matt Mitrione pogodio je Sergeia Kharitonova u međunožje te ovaj nije bio u stanju nastaviti. Bivši prvak Eduardo Dantas vratio se pobjedom, a uspješno je debitirao Austin Vanderford, suprug Paige VanZant.

Samo 15 sekundi trajala je borba Mitrionea i Kharitonova, nakon čega je uslijedilo par minuta neizvjesnosti. Mitrione je pogodio udarac nogom, koji je završio u međunožju ruskog borca. Nije taj udarac izgledao toliko snažan, viđali smo i gore nakon koji su se borci brzo vraćali u borbu, no ovdje se odmah primijetilo kako Kharitonov nije najbolje primio ovaj udarac. Odmah je legao na pod i počeo se previjati od bolova. Mitrione je bio spreman nastaviti te se poput tigra kretao kavezom čekajući, dok su se oko Rusa okupili suci i liječnici.

Kharitonov se nekoliko puta pokušao ustati, no odmah bi završavao na podu uz još veće bolove i liječnici su zaključili kako nema druge nego prekinuti borbu. Budući da je ista tek počela i da udarac nije bio namjeran, presuđeno je “no contest”, odnosno borba je poništena. Naravno da je Mitrione bio i više nego razočaran, no došao je do Kharitonova i ispričao mu se. Ovaj i dalje nije bio sposoban ustati te je tek nakon nekoliko minuta, uz pomoć timskih kolega, odveden iz kaveza. Nadamo se samo da nije doživio nikakvu trajniju ili ozbiljniju ozljedu.

Ostatak glavnog programa donio je pregršt uzbuđenja. Sunaslovna borba donijela je pobjedu Logana Storleya nad Ionom Pascuom, rumunjsko-mađarskim borcem iz SBC Gyma. Storley je već dokazao kako je fantastičan borac, a ovdje je dominirao kroz 15 minuta te je svoj omjer doveo na deset pobjeda iz jednako toliko nastupa. Pobjedu sudačkom odlukom ostvario je i bivši prvak bantam kategorije, Eduardo Dantas, koji je savladao Tobya Misecha.

John Douma brzim je prekidom došao do pobjede nad Mikeom Kimbelom, zatvorivši mu trokut sredinom prve runde, dok je uspješno u promociji debitirao Austin Vanderford. Suprug Paige VanZant je krajem prve runde ugušio Codya Jonesa, a nama i dalje nije jasno kako ga UFC nije potpisao, iako su ga imali na “Contender Series” showu. Nakon toga je ostvario pobjedu u FFC-u, nakon čega ga je u svoje redove doveo Bellator.

Ispod teksta nalazi se pregled svih najzanimljivijih trenutaka glavnog programa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI