(VIDEO) Malignaggi ošamario Lobova, “Rumble” Johnson spriječio makljažu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 10:21h Autor:

Screenshot – MMAFighting

Prilično očekivan scenarij za sve one koji poznaju bivšeg UFC borca Artema Lobova i bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Paulieja Malignaggija. Dvojac se, naime, noćas na eventu u New Yorku gotovo fizički obračunao nakon žestoke verbalne prepirke i nakon što je Malignaggi ošamario Lobova.

I Lobov i Malignaggi su bili dio “dana za medije” povodom Bare Knuckle FC eventa na kojem će Lobov odmjeriti snage s kolegom UFC veteranom Jasonom Knightom. Priredba se održava sljedeće subote u američkom Biloxiju. U jednom trenutku dvojac se našao jedan pored drugoga i vrlo brzo je situacija postala nezgodna za organizatore. Malignaggi se unio u lice Lobovu, a zatim ga je i prilično snažno ošamario. Makljažu je u posljednji tren uspio spriječiti bivši UFC-ovac, a danas zaposlenik Bare Knuckle FC-a – Antony Johnson. On je doslovno odvukao boksača u drugom smijeru…

Kada su se našli oči u oči, obojica su ponavljala da ne smije biti fizičkog dodira, ali…

“Ali on je uspio provući jedan jeftini udarac. A sam je govorio ne, ne, ne… To je jedini način na koji može staviti te šugave svoje ruke na mene, jeftinim udarcem. Ali nije niti bitno. Je..š to! Zar on misli da će me to uznemiriti? Ja sam jeb..i borac. Ja prolazim kroz udarce nogom u glavu, mislite li da se brinem zbog ovoga? Nema veze, idemo dalje. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada se sastanemo u ringu”, izjavio je Lobov za MMAFighting nekoliko trenutaka nakon incidenta potvrdivši pritom kako su obećali glavnom čovjeku Bare Knuckle FC-a Daveu Feldmanu kako će se kloniti fizičkog obračuna.

Ukoliko Lobov svlada Knighta, izvjesno je kako bi ga za nekoliko mjeseci trebali gledati u istom ringu protiv Malignaggija.

“Trebam Paulija, želim ga zgaziti. Trbam ga 22. lipnja, to je provizoran datum koji je određen za našu borbu. Tada ga trebam, tada trebamo odraditi posao. Tada ćemo vidjeti što će se dogoditi”, zaključuje.

32-godišnji Lobov je unatoč ogromnoj bazi fanova i protekciji od strane Conora McGregora prošle godine dobio otkaz u elitnoj svjetskoj MMA promociji. Razlog otkaza su bili opetovani porazi i ukupno negativan profesionalni “score” koji ima, a koji kaže 13 pobjeda i 15 poraza.

Malignaggi već gotovo dvije godine pokušava isprovocirati boksački meč protiv Conora McGregora. “Bare knuckle” borba protiv njegovog klupskog kolege Lobova je najbliže tome što je za sada ostvario. Incident možete pogledati u videu koji su objavile kolege s MMAFightinga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI