(VIDEO) Liddell i Ortiz oba ispod granice poluteške, na vaganju “izgledali poput dva djeda”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 23:37h Autor:

Liddell vs. Ortiz

Odrađeno je vaganje za sutrašnji MMA event koji predvodi ogled Chucka Liddella i Tita Ortiza. Ono što je viđeno, posebno na službenom vaganju, zapravo bi trebalo biti tužno svakom pravom fanu MMA-a.

Inače bi činjenica da su oba borca ispod granice kategorije značila da su u jako dobroj formi te da su uspjeli skinuti i više nego što je potrebno za zadovoljiti kategoriju. Ovog puta se činilo da tako nešto znači da jednostavno nemaju dovoljno mišićne mase za doći do 93 kilograma. Posebno se to misli na Liddella, koji je nakon nekoliko treninga gdje je izgledao loše, na vaganju jednostavno pao još niže. Ne može se reći kako se po njima ne vidi da su dali ste od sebe što se bolje pripremiti, no godine starosti te godine izvan sporta nije moguće nadomjestiti.

Komentari fanova bili su žestoki, a neki su došli do toga da su Liddella i Ortiza proglasili dvojicom djedova, posebno tu naglasivši izgled Liddella, borca koji je slavio u protekla dva ogleda ovih boraca. Ortiz je tek nešto bolji, ali to je bilo i za očekivati, budući da je pet godina mlađi i posljednjih godina višestruko aktivniji. U svakom slučaju sada je sve spremno, došlo je do toga da će se ova dvojica boriti i da je to ovog vikenda možda i eksponiraniji MMA event od onog kojeg ćemo od jutra pratiti iz kineskog Pekinga.

Svima je jasno kako je ovaj meč iz sportskih razloga potpuno nepotreban. Je li potreban američkim fanovima i može li se tako nešto inače ponoviti s nekim drugim imenima, saznati ćemo nakon što vidimo podatka prodaje.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI