Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) KSW razvalio trailerom za idući event! | Fight Site

(VIDEO) KSW razvalio trailerom za idući event!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 13:07h Autor:

Mamed Khalidov

Poljski KSW objavio je video najavu za svoj idući event. U pitanju je KSW 46 kojeg predvodi veliki revanš Mameda Khalidova i Tomasza Nurkana. No, ovim putem u prvom planu je video najava, jedna od najboljih koje smo vidjeli.

Od KSW-a smo već navikli na rušenje nekih barijera, postavljanja novih i odlazak tamo gdje neki još nisu, posebno u smislu promocije svojih evenata. Nakon vizualno fenomenalno odrađene najave londonskog eventa, ovog puta su se i više nego potrudili napravili originalnu najavu idućeg. A to je KSW 46, koji se 1. prosinca održava u Gliwicima. Jučer smo za isti najavili borbu našeg Antuna Račića, kojem će se suprotstaviti Sebastian Przybysz.

Za najavu su iskoristili kombinaciju klasične glazbe, snage divljih životinja te svojih boraca, odnosno četiri glavne zvijezde eventa. Kleber Kike Erbst predstavlja zmiju, Mamed Khalidov vuka, Tomasz Narkun konja, a Mateusz Gamrot pumu. Njih četvorica se na kraju susretnu u sredini, nakon čega slijedi kompilacija snimaka iz borbi.

Borba Khadilova i Narkuna zapravo je revanš susreta koji su odradili u ožujku, kada je Narkun slavio prekidom u trećoj rundi. Time je prekinuo niz od 14 pobjeda koje je Khalidov ostvario u razmaku od točno osam godina. Sada će se pokušati revanširati u novoj “prvak protiv prvaka” borbi. Borba će biti odrađena u poluteškoj kategoriji.

U drugoj najvažnijoj borbi, neporaženi prvak lake kategorije, Mateusz Gamrot (14-0), spušta se na 66 kilograma i napasti će svoj drugoj pojas protiv fantastičnog japansko-brazilskog borca, Klebera Koike Erbrsta (24-4-1). Erbsta zovu jednim od najboljih grapplera u MMA te je čak 20 od svoje 24 pobjede ostvario prisiljavanjem na predaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI