(VIDEO) Kompilacija s ONE FC 82 eventa dokazati će vam zašto ih zovu najatraktivnijom promocijom svijeta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 12:10h Autor:

screenshot

ONE FC održao je prije četiri dana svoj 82. event, pod nazivom “Pursuit of Greatness”, koji je donio pregršt vrhunske MMA akcije. Pogledajte kompilaciju, koja može poslužiti kao jako dobra referenca onima koji tu promociju zovu domom trenutno najatraktivnijeg MMA-a na svijetu.

U kavezu u Myanmaru održano je ukupno sedam MMA borbi, a šest od njih završilo je prekidom. Po tri borca slavili su nokautom i prisiljavanjem na predaju, a svaka borba bila je maksimalno atraktivna. Upravo to je ono što ova promocija konstantno promovira i ako malo bolje popratite njihove evente, samI ćete se uvjeriti kako su dosadne MMA borbe kod njih rijetkost. Posebno ukoliko volite tehnički potkovani MMA, brzinu i raznovrsnost kakvu njihovi borci po pravilu prezentiraju.

U videu ispod teksta tako se nalazi spomenutih šest pobjednika, a kompletne rezultate eventa možete pronaći na Sherdogu. ONE FC velikim koracima juriša prema vrhu, a nakon što su u samo tjedan dana potpisali dva donedavna UFC prvaka, nema sumnje kako su njihove ambicije puno više od osvajanja Azije, gdje su već ionako godinama uvjerljivi broj 1, kojem npr. po kvaliteti borbi, produkciji i kvaliteti rostera boraca blizu ne može prići niti japanski Rizin.

Međusobno poštovanje boraca je također vrlo bitna stavka u promociji sa sjedištem u Singapuru i time se jako ponose te ispod videa s najboljim trenucima, možete pogledati i jedan posvećen upravo tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI