(VIDEO) Kaos u studiju: Rogan urla, a Schaub pada sa stolca nakon iznenađujućeg preokreta u Bellatorovom kavezu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.01.2019 19:49h Autor:

Joe Rogan (Screenshot)

Jedno od najvećih iznenađena Bellator 214 priredbe dogodilo se kada je Henry Corrales brutalno nokautirao Aarona Pica.

Iako se radi o 22-godišnjaku iza kojeg je svega šest profesionalnih nastupa, Pico je jedna od najvećih zvijezda promocije Scotta Cookera. Fenomenalni hrvač iza kojeg je i ponešto boksačkog iskustva dugo je najavljivan kao iduća ‘velika stvar’ na MMA sceni, ali pokazalo se da uvijek nekako podbaci kada ‘hype’ dođe do samog usijanja.

Prvi takav slučaj gledali smo kod njegovog MMA debija u kojem je bačen pred iskusnog Zacha Freemana koji je unatoč solidnom 8-2 omjeru u taj meč ušao kao ‘underdog’. To vam sve govori o ‘hypeu’ koji se stvorio oko Bellatorovog talenta, ali i ‘hypeu’ koji je iste večeri ugušen za samo 24 sekunde koliko je bilo dovoljno Freemanu da zaključa giljotinu.

Kao problem je, osim neiskustva, tada bila detektirana i kategorija pa se Pico iz lake prebacio u perolaku. Pokazao se to kao dobar potez budući da je u iduća četiri nastupa bio stopostotan i to sve od reda prekidima u prvoj rundi. Dogodila se onda borba protiv Corralesa koja ga je možda čak i dijelila od one iza titulu. Kako je krenulo, djelovalo je da će Pico ponovno upisati brzu pobjedu prekidom jer je za samo pola minute protivnika poslao na pod, no ovaj se oporavlja i potom vrlo brzo stiže do velikog preokreta.

Trenutak kada je Corralesu sjela desnica s puno je energije popraćen u podcastu Joea Rogana. UFC-ov komentator u nevjerici je urlao, prešetavao se po studiju, a istovremeno je Brendan Schaub pao sa stolca… Da vam ne otkrijemo sve, najbolje je i da sami pogledate u videu ispod članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI