(VIDEO) Kakva zvijer! Bellatorov prvak uoči meča karijere ponovno oduševio kadrovima s priprema

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.04.2019 00:41h Autor:

Michael Chandler (Instagram)

Sve nam je bliže Bellator 221 priredba na kojoj ćemo gledati jednu od najvećih borbi u povijesti ove promocije. Bellatorov prvak u lakoj kategoriji, Michael Chandler, branit će te večeri u Rosemontu svoj pojas protiv Patricija Freire – opasnog prvaka iz perolake.

Osim što je sjajan borac, Chandler je poznat i kao jedan od najvećih radnika u dvorani i čovjek čije vježbe i način pripreme već godinama oduševljavaju borilački svijet.

Ništa drugačije nije ni u ovom trening kampu iz kojeg stiže snimka vježbe na kojoj možemo vidjeti kako si je Michael uz pomoć medicinke odlučio dodatno otežati zgibove.

“Budite odvažni i pokušajte izvesti ono za što vam govore da niste sposobni. Ako ne uspijete, barem ćete znati da ste probali više od onih koji nikada nisu ni pokušali”, napisao je Chandler uz video vježbe, a u nastavku vam donosimo i još nekoliko kadrova s njegovih priprema.

 

View this post on Instagram

 

Be bold. Try what they say you can’t. At least if you fail you know you tried more than the naysayers ever even attempted. – It’s much more admirable to fail greatly than live timidly. – 🎥: @marqos_maldonado

A post shared by Michael Chandler (@mikechandlermma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI