(VIDEO) Još jedan obračun MMA i Wing Chun borca! Borba završila teškim nokautom nakon samo pet sekundi!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.06.2019 16:26h Autor:

Fight Commentary Breakdowns YouTube

Iz Kine nam stiže snimka još jedne borbe u kojoj je predstavnik tradicionalne borilačke vještine Wing Chun odmjerio snage s profesionalnim MMA borcem. Borba održana u gradu Chengdu trajala je svega nekoliko sekundi i nije dobro prošla za Wing Chun borca.

Sličan meč vidjeli smo prije nekoliko dana kada je MMA trener iz Pekinga Xu Xiadong uništio Wing Chun majstora Lva Ganga.

Xiaodong se već ranije pojavljivao u medijima kao borac koji razotkriva borilačke vještine bez pokrića, odnosno one koje vas neće naučiti da se efektno borite protiv stvarnog suparnika pa se tako u prošlosti obračunavao s tkz. Kung Fu i Thai Chi majstorima.

U novom dvoboju MMA-a protiv tradicionalnih vještina neidentificirani Wing Chun borac je u video objavi putem društvenih mreža otvoreno prozvao na borbu članove Sichuan MMA promocije. Borac je objasnio da nije Wing Chun majstor već samo da želi predstavljati svoju disciplinu.

“Želite li se boriti protiv mene”, upitao je čovjek u objavi na kineskoj Douyin platformi.

Na njegov poziv javio se profesionalni kineski MMA borac Li Jing Hong. Borba koja je održana u kavezu uz suca trajala je oko pet sekundi, a nepoznati Wing Chun predstavnik završio je na podu u teškom nokautu nakon prve kombinacije koju je MMA borac uputio.

Borbu i komentar je objavio YouTube kanal Fight Commentary Breakdowns.

Bloody Elbow piše da bi idućeg mjeseca trebala održati još jedna ovakva borba u kojoj bi ponovno nastupio ranije spomenuti Xu Xiaodong, iako postoji realna mogućnost da će ga kineska vlada cenzurirati i onemogućiti održavanje borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI