Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Jon Jones udavio fana do nesvijesti na njegov zahtjev! | Fight Site

(VIDEO) Jon Jones udavio fana do nesvijesti na njegov zahtjev!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.04.2019 10:13h Autor:

Screenshot

Jon Jones pauzu između dvije obrane titule (sljedeća obrana je na rasporedu tek u srpnju) koristi među ostalim i za putovanje po Europi. Prije nekoliko dana smo izvijestili o tome da je UFC šampion stigao u njemački Duesseldorf u dvoranu UFD Gym Ivana Dijakovića, no to nije sve što je radio tijekom posjeta Njemačkoj.

Nakon Duesseldorfa je produžio do Koelna gdje se proteklih dana održavao najveći svjetski sajam za fitness, wellness i zdravlje “FIBO 2019.”. Tamo je vrlo vjerojatno odrađivao obaveze prema svojim sponzorima, ali se ujedno i družio s mnogobrojnim europskim fanovima.

Na YouTube servisu se proteklog vikenda pojavio video upravo s FIBO sajma. Na njemu jedan MMA fan traži od UFC prvaka da ga uguši sve do nesvijesti. Jones nije razmišljao dva puta. Uhvatio je mladića u RNC gušenje, a već nakon nekoliko trenutaka sve je bilo gotovo! Mladić je pao u nesvijest, prilikom čega mu je Jones asistirao dizanjem nogu u zrak da ga što brže probudi.

U prošlosti smo svjedočili mnogim sličnim zahtjevima fanova koji očito žele iskušati barem djelić pravog MMA svijeta. Sjetimo se samo Overeemovog “low kicka” koji je plasirao maloj djevojčici gotovo joj pritom potrgavši obje noge. Nije teško zaključiti da niti jedan takav  zahtjev nije previše pametan, niti mudar. To vrijedi i za njemačkog fana i Jonesovo gušenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI