(VIDEO) Instruktor karatea spasio ženu od otmičara u SAD-u: Policija ga odvezla na nosilima

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.01.2019 21:40h Autor:

Photo: Instagram

Najprije bivši UFC borac Denis Stojnić, zatim aktualna UFC-ovka Polyana Viana, a onda i instruktor karatea. Posljednjih dana su zaredala hrabra djela boraca koji su svoje vještine iskoristili da bi sebe ili druge zaštitili od nasilja.

O prva dva slučaja se opširno pisalo posljednjih dana čak i u “mainstream” medijima, a ovaj recentni slučaj je zabilježen u američkom gradu Charlotte.

Prema izvještaju američkih TV kuća, muškarac je htio oteti ženu, natjeravao ju je po ulicama da bi u konačnici oboje završili u dvorani za karate. Vikala je da joj mupkarac želi nauditi i molila je za pomoć.

“Pokušao je ući još više u dvoranu, bio je agresivan, naguravao je sve”, opisuje instruktor junak Randall Ephraim (na fotografiji) i dodaje:

“Nismo znali tko je, nismo znali što želi. U prvi mah smo mislili da se raspituje o satovima karatea. Pitao sam ga kako mu mogu pomoći, na što je odgovorio da je došao po tu ženu. Ona je i dalje inzistirala da ga ne poznaje i da je pokušava oteti.”

S obzirom da otmičar nije odustajao Ephraim se morao poslužiti svojim vještinama da ga onesposobi i zadrži dok ne stigne policija.

“Morao sam se braniti i u konačnici sam ga htio maknuti iz dvorane. Kada sam uspio u tome i izbacio ga van, ponovno me pokušao napasti, a onda sam to riješio na odgovarajući način.”

“Bio je vrlo, vrlo snažan. Imao je minimalno 90 kilograma i mislim da je bio pod utjecajem nečega. Bio je to vrlo snažan individualac”, zaključuje instruktor karatea koji je otmičara zadržao do dolaska policije.

Kasnije se ispostavilo da je sada već osumljičenik zapravo August Williams, koji od ranije poznat policiji i ima podeblji dosje radi droge i napada. Prije nego što su ga odveli u zatvor, Williams je morao u bolnicu, a odvezen je na nosilima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI