Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) I Invicta se ugledala na Bellator: Najavili prvi turnir osam žena! | Fight Site

(VIDEO) I Invicta se ugledala na Bellator: Najavili prvi turnir osam žena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 09:12h Autor:

Invicta

Najbolja ženska MMA promocija Invicta FC je najavila svoj turnir koji će predstavljati poptuno novi format njihovih evenata. Prvi turnir osam djevojaka će započeti 3. svibnja, a održat će se u Memorial Hallu u Kansas Cityju (prikazivat će se na UFC Fight Passu).

Među osam djevojaka će biti mnogo vrlo talentiranih borkinja uključujući “contenderice” Mizuki Inoue (13-5), Janaisu Morandin (10-2). Vidjet ćemo i UFC veteranke Danielle Taylor (10-4), Julianu Limu (9-5) i Kailin Curran (4-6) i druge talentirane borkinje poput Sharon Jacobson (5-3), Briannu Van Buren (5-2) i Sunnu Davidsdottir (3-0).

Za sada se ne zna točan raspored turnira, odnosno njegov kostur, ali je Invicta najavila da bi i to trebalo biti poznato u narednim danima. Ždrijeb će se odraditi potpuno slučajnim izvlačenjem. Očekuje se i najava rezervnog meča turnira, koji će također postojati radi mjera predostrožnosti.

Borbe u četvrtfinalu i polufinalu će se održavati u formatu od jedne runde, da bi samo finale ponudilo 15 minuta natjecanja. Navodno bi pobjednice trebale dobiti veliku novčanu nagradu što je najavila predsjednica Invicte Shannon Knapp.

Zanimljiv detalj jest da će najbrža pobjednica u četvrtfinalu imati priliku birati svoju polufinalnu protivnicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI