(VIDEO) Frank Mir na Havajima odradio otvoreni trening zajedno s talentiranom kćeri

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.12.2018 13:01h Autor:

Isabella i Frank Mir

Unutar tima Franka Mira za njegov ovotjedni Bellator nastup na Havajima, nalazi se i njegova talentirani kći i buduća profesionalna borkinja, Isabella Mir. Upravo s njom je Frank odradio svoj otvoreni trening.

Za Franka bi borba na Bellator 212 eventu mogla biti jedna od posljednjih u karijeri. 39-godišnji bivši UFC prvak prošao je puno toga u svojoj karijeri, a u privatnom životu je otac četvero djece. No, tko bi mogao očekivati kako će, pokraj tri sina, njegovim stopama krenuti jedina kći. To je 14-godišnja Isabella, koja je prvo pokazala sportski talent tri godine za redom postavši najbolja softball igračica godine u svojoj ligi, da bi se nakon toga prebacila na hrvanje, gdje također dominira i prvakinja je savezne države.

No, njena prava ljubav je MMA, odnosno odlučila je ići stopama svog oca, s kojim već sada zajedno trenira. Sutra će po prvi puta biti u njegovom kutu, kada Frank izađe u kavez boriti se protiv Javya Ayale. Na pitanje zašto se odlučio na taj potez, rekao je kako je osjetio da je sada pravo vrijeme za to, ali i da će on imati dodatnu motivaciju u činjenici da ne namjerava izgubiti borbu dok mu se najdraža osoba na svijetu nalazi u kutu.

Frank i Isabella jučer su zajedno odradili otvoreni trening, na kojem je ona pokazala dio svog talenta, a upravo Frank joj namjerava biti trener kroz početke bavljenja slobodnom borbom. Već je najavio kako će joj za iduću godinu organizirati prve amaterske borbe, dok će s profesionalnima pričekati do 18. godine. No, oboje su već svjesni kako je Isabella buduća profesionalna MMA borkinja te će ujedno biti i prva profesionalna borkinja koja je kći UFC prvaka. Dakle, ovdje će puno toga ostati u obitelji, barem sa strane Frankove mezimice.

Ispod teksta pogledajte kako je izgledao otvoreni trening Franka i Isabelle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI