(VIDEO): Fedor: Ne žalim što nisam bio dio UFC-a, njegova slava je izmišljena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 10:33h Autor:

Fedor Emelianenko (screenshot)

Nakon otvorenog treninga za javnost, glavne zvijezde Bellatora 214, koji ćemo ovog vikenda pratiti u kalifornijskom Inglewoodu su se družile s pripadnicima sedme sile. Naravno, radi se o legendarnom Fedoru Emelianenku i aktualnom prvaku poluteške kategorije Ryanu Baderu, a zajedno čine finale teškaškog Grand Prixa.

“Hvala vam svima, osjećam se jako, jako dobro!”, kreno je vrlo pristojni i smireni Rus u razgovor s novinarima.

Koja je najopasnija stvar koju Ryan Bader nosi u ovaj meč?

“Najopasnija stvar je da se radi o borcu koji razmišlja u meču o svemu, vrlo je pametan i ide direktno po ostvarenje svog cilja”, odgovara bivši Pride prvak i dodaje da će sve runde ovog meča biti vrlo važne, a ne samo prva, kao što mnogi predviđaju.

Upitan želi li prije konačnog umirovljenja odraditi još jedan meč u Rusiji, “Posljednji Imperator” odgovara:

“Ne razmišljam o tome. U ovom trenutku imam ugovor s Bellatorom i za njih nastupam na američkom kontinentu.”

Zanimljiva tema razgovora s novinarima jest bila i nikada ostvarena karijera u UFC-u. Žali li Emelianenko zbog toga?

“Apsolutno nikakvo žaljenje ne osjećam. Nemam nikakvu želju boriti se u UFC-u. Ja sam dio Bellatora, tamo mi se sviđa i imam dobar odnos sa Scottom Cokerom”, odgovorio je ruski borac i dodao:

“Prije svega, za mene slava UFC-a je izmišljenja. A što se tiče Bellatora, tamo imaju dobar odnos s borcima, ponašaju se prema borcima jako dobro. Ja smatram da je Bellator najbolja promocija”, zaključio je Fedor ovu temu dodavši da ne želi više u detalje.

“Ne mogu ići u detalje. Ali dok sam imao direktan kontakt s top menadžerima u UFC-u, to mi je bilo dovoljno da donesem svoje zaključke. I da mogu donijeti odluku. Mislim da je najbitnije da moraju imati normalan odnos prema borcima. I moraju početi ispunjavati obaveze i obećanja prema njima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI