(VIDEO) Engleski MMA borac “polomio” obje noge prilikom slavlja pobjede nokautom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.11.2018 10:56h Autor:

Photo: Instagram

Britanac Jack Culshaw bi trebao dobiti nagradu za glupost tjedna ili još bolje mjeseca. On je proteklog vikenda odradio amaterski meč u Almighty Fighting Championshiopu koji je priredbu održao u engleskom Yorku. U meču protiv Zaka Edwardsa Culshaw je slavio nokautom, a nakon što je svladao svog protivnika odlučio se za atraktivno slavlje!

Toliko atraktivno da je pritom ozlijedio obje noge! U ovom trenutku još uvijek nije poznat razmjer ozljeda, no Culshaw se neko vrijeme neće boriti. To je sigurno!

“Tek sam ujutro saznao što mi se dogodilo. Odlučio sam otići na snimanje nogu i nije bilo slomljenih kostiju, ali znate li što je patela? Ona kugla na koljenu… E pa ona mi je ispala i okrenula se, a također vjeruju da su i ligamenti noge popucali. Morat ćemo pričakati za konačne nalaze i moram pričekati na pregled druge noge – lijeve. Naime, kažu da je vjerojatno i to koljeno stradalo. Kada odradim rehabilitaciju desne noge, onda ću morati rehabilitirati i lijevu”, izjavio je Culshaw za MMAFighting.

Ozljeda je nastala kada je Englez skočio s ograde kaveza i tvrdo doskočio na obje noge.

“Odmah sam osjetio da je patela iskočila. Nisam htio to pokazati pa sam napravio jedan kolut naprijed i digao se. Čim sam stao na nogu patela je ponovno iskočila. Sigurno je iskočila četiri puta te večeri”, prisjeća se 21-godišnji MMA borac.

Što je na sve rekao njegov trener Neil Wain, koji je s nevjericom gledao kako se njegov pulen samoozlijeđuje.

“Rekao mi je da me može ili poljubiti ili ošamariti”, iskren je Culshaw koji se nada da će se vratiti prije kraja ove godine.

No, ukoliko je riječ o lomu ligamenata, to je jako daleko od realnosti.

Proslavu nokauta možete pogledati u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI