(VIDEO) Dobio gadne batine: Pogledajte obračun MMA borca i tkz. Wing Chun majstora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.05.2019 17:44h Autor:

Screenshot

Ako vas zanima kako jedan MMA borac prolazi protiv majstora Wing Chuna, otvorili ste dobar tekst. Ovaj se obračun dogodio u kineskom gradu Karamayu, a međusobno su 18. lipnja (prije otprilike tjedan dana) snage odmjerili Xu Xiadong i Lv Gang.

Xiaodong se već ranije pojavljivao u medijima kao borac koji razotkriva borilačke vještine bez pokrića, odnosno one koje vas neće naučiti da se efektno borite protiv stvarnog suparnika. Pa se tako u prošlosti “Mad Dog” (Ludi pas) obračunavao s tkz. Kung Fu i Thai Chi majstorima. Ovaj put je na red došao Wing Chun.

Poštenja radi, moramo naglasiti da Xiaodong teži gotovo 100 kilograma, a da je njegov protivnik koji stiže iz Wing Chuna znatno lakši. No, Lvu je dozvoljeno da ne mora nositi bandaže za ruke, kao niti rukavice, ali i da u meču koristi svoj puni Wing Chun repertoar, čiji svi potezi nisu dozvoljeni u slobodnoj borbi.

Kako je meč prošao? Ukratko – vrlo loše za Lv Ganga!

Sve je bilo gotovo vrlo brzo, baš kao i u prošlim slučajevima Xiadongovog obračunavanja s drugim borilačkim vještinama i tkz. majstorima. Lv Gang jednostavno nije imao nikakve šanse, a da ne bi još teže i ružnije stradao spasio ga je sudac u ringu koji je relativno brzo prekinuo ovo premlaćivanje. Meč možete pogledati u nastavku teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI