(VIDEO DANA) Zaštitni znakovi velikih svjetskih MMA zvijezda

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 11:38h Autor:

Vovchanchin vs. Cro Cop

Sjajan video pronađen je u bespućima Youtubea, a on nam donosi kompilaciju poteza koji su određenim borcima poslati svojevrsni zaštitni znak, odnosno znak prepoznatljivosti. Pogledajte ovaj sjajan pregled MMA povijesti.

U ovaj video su uvršteni gotovo svi borci od vremena Pridea do danas, koji su prvi postali poznati po nekom potezu ili koji su prvi taj potez izveli pa makar to bilo samo jedan ili dva puta. Tako ćemo svi Anthonya Pettisa pamtiti po showtime kicku, koji mu je na pravi način uspio samo jednom, ali i to je dovoljno za ulazak u povijest, dok je kod Mirka Filipovića drugačija situacija. On je promijenio svoj stil borbe, svoj hick kick je sveo na minimalno korištenje, ali je on još uvijek oružje kojeg se njegovi protivnici u startu najviše pribojavaju.

Gore spomenuta dvojica samo su dio onoga što se nalazi u ovom videu, gdje su svoje mjesto pronašla imena poput Marka Hunta, Kevina Randlemana, Quintona Jackson te čak i novijih zvijezda poput Ovincea St. Preuxa, Demetriousa Johnsona ili Lukea Rockholda.

Svoje mjesto u videu našao je i Jon Jones, no čini se kako on autoru baš i ne ulazi među najdraže borce. Zašto tako mislimo? Pogledajte video i biti će vam sve jasno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI