Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Cosmo Alexandre brutalno nokautirao Sagea Northcutta | Fight Site

(VIDEO) Cosmo Alexandre brutalno nokautirao Sagea Northcutta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.05.2019 16:08h Autor:

Cosmo Alexandre vs. Sage Northcutt

Bivša UFC-ova zvijezda, Sage Northcutt, dobila je neočekivanu dobrodošlicu u One Championship. U debi nastupu za Singapursku promociju brutalno je nokautiran nakon samo pola minute. Bolji od njega bio je Cosmo Alexandre, brazilska muay thai ikona.

Prva borba nove ONE-ove zvijezde trajala je samo 29 sekundi, a promocija je napravila loš posao matchmakinga ukoliko su imali namjeru fanovima ga predstaviti uz njegovu pobjedu. Iako mu je 37 godina i iza sebe već ima jako puno odrađenih mečeva, legendarni Cosmo Alexandre nikako nije za otpisati, što je i dokazao u ovom meču.

Popularni “Super Sage” od samog se starta činio nesiguran. Teško je zaključiti je li to zbog ringa ili nečega drugog, ali govor tijela nije mu bio dobar. Iskusan borac poput Alexandrea tako nešto će uvijek primijetiti i pokušati iskoristi. No, nije srljao prema tome, strpljivo je otvorio meč znajući da će prilika doći. I došla je vjerojatno ranije nego što je bilo tko očekivao.

Alexandre je jako dobrim kretanjem prisilio Northcutta na povlačenje i kretanje uz rub ringa. U jednom trenutku mu je prišao, fintirao pokret tijelom, a onda provukao strašan desni kroše točno na bradu Northcutta. Sage je odmah počeo padati, a Cosmo ga je tijekom tog pada još završno ugasio lijevim krošeom.

Bivšem It’s Showtime, W5 i Lion Fights prvaku ovo je bila prva MMA borba nakon gotovo tri godine, čime je svoj MMA omjer doveo na 8-1. 2011. i 2012. godine nastupao je u Bellatoru, koji je napustio uz omjer 5-1. Nakon toga je nastupio po jednom u 2014., 2016. i ovoj godini. Nakon što je ovako ugasio veliku ONE nadu, za očekivati je kako ga singapurska promocija i dalje namjerava gledati u malim rukavica. Veselimo se tome, a što se tiče Northcutta, on se samo pridružuje nizu UFC zvijezda koji se nisu dobro proveli u svom ONE debi nastupu. Na njemu je da se bolje pripremi za idući izazov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI