Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Chandler vs. Alvarez – Prisjetimo se jedne od najboljih borbi u MMA povijesti | Fight Site

(VIDEO) Chandler vs. Alvarez – Prisjetimo se jedne od najboljih borbi u MMA povijesti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2019 20:12h Autor:

Alvarez vs. Chandler

Michael Chandler najveći je borac u dosadašnjoj povijesti Bellatora i njihova najveća “originalna” zvijezda. Svega toga ne bi bilo da 2011. godine protiv Eddiea Alvareza nije odradio jednu od najboljih borbi u MMA povijesti. Pogledajte kako je došao do pobjede u toj borbi, osvojivši Bellatorovu titulu po prvi put.

Do sada je Chandler 20 puta nastupio u Bellatorovom kavezu, a to je samo jedan nastup manje od Patrickya Freirea i Davea Rickelsa koji su to napravili najviše puta. Trenutno je po treći put prvak lake kategorije i to osam godina nakon što je prvi put osvojio pojas. Bilo je to u borbi protiv tadašnjeg prvaka Eddiea Alvareza. Borbi koja je na kraju postala jedna od najboljih u povijesti.

Nakon 15 minuta fenomenalne neprestane akcije, Chandler je tada po prvi put u karijeri ušao u četvrtu rundu i preuzeo inicijativu. Prvo je Alvareza bacio u probleme, a onda ga i doveo do toga da preda borbu nakon čvrsto uhvaćenog gušenja. U svojoj devetoj borbi Chandler je došao na tron promocije koja je tada još uvijek tražila svoje mjesto među velikim igračima.

Pred borbu koju će za samo tri dana odraditi protiv druge Bellatorove legende, Patricia Freirea, DAZN nas je odlučio nagraditi videom spomenute četvrte runde borbe protiv Alvareza. Pogledajte ju!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI