(VIDEO) Brazilska heroina: BJJ natjecateljica držala lopova u RNC gušenju do dolaska policije!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 17:35h Autor:

Screenshot

Svi svjetski portali koji prate brazilsku jiu-jitsu i druge “grappling” discipline izvještavaju o heroini iz Brazila koja je zaustavila i imobilizirala lopova, sve do dolaska policije.

Čitav ovaj hrabar čin je zabilježen kamerom prolaznika, a 26-godišnja Patricia Melo je dospjela na naslovnice medija doslovno preko noći. Što se točno dogodilo?

Melo je prolazila ulicama svog grada Caxiasa do Sula na sjeveru Brazila, kada je vidjela čovjeka koji je istrčao iz prodavaonice čokolade i koji panično bježi od zaštitara koji radi u trgovini. Reagirala je spontano, presrela je srednjovječnog muškarca, srušila ga na pod te u konačnici imobilizirala zahvatom gušenja – “rear naked choke”. Držala ga je uspješno sve do dolaska policije.

Brazilski mediji javljaju da se radi o djevojci koja ima plavi BJJ pojas i već ima iskustva u BJJ natjecanjima. Na UAEJJF službenoj web stranici je navedena kao natjecateljica iz Alliance BJJ obitelji, koja podružnicu ima i u Zagrebu (Black Dragon Alliance).

(FOTO) UFC borkinja premlatila pljačkaša do neprepoznatljivosti: Njezinom hrabrošću se podičio i Dana White

Nedavno su borilački mediji pisali o još jednoj hrabroj djevojci – UFC borkinji Polyani Viani, koja je u Rio de Janeiru savladala pljačkaša. Čekajući ispred svog stana u kvartu Jacarepagua Uber da je pokupi i odveze na drugu lokaciju, Viana je napadnuta od strane nepoznatog čovjeka koji joj se pokušao što neprimjetnije približiti. No, to je, pokazalo se, bila vrlo loša ideja za napadača jer je u nekoliko sljedećih trenutaka doslovno demoliran od strane vrlo sposobne borkinje. I  predsjednik UFC-a Dana White je pohvalio Vianu za hrabrost…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI