(VIDEO) Brandon Vera ekspresnim nokautom obranio naslov ONE prvaka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 20:24h Autor:

Brandon Vera

Brandon Vera obranio je naslov teškaškog ONE Championshio prvaka u svom prvom nastupu nakon gotovo dvije godine. I to na kakav način, nokautom u nešto manje od minutu borbe.

Filipinsko-američki 41-godišnji borac predvodio je danas održani ONE: “Conquest of Champions” event, održan  filipinskom glavnom gradu, Manilli. Unatoč dugoj pauzi je ovo svo vrijeme zadržao spojas teškaškog prvaka te je to bio ulog borbe protiv Maura Cerillia. Pojas je Vera uspio obranio.

Za to mu je trebalo tek nešto više od jedne minute, a Talijan je pao pod svima već poznatom snagom udarca Brandona Vere. Munjevita ljevica pogodila je točno u bradu i to je bilo to. Vera je vidio da ne mora nastavljati udarati, a i sudac je brzo reagirao. Vera je tako došao do četvrte pobjede u četvrtom ONE nastupu, a sve je ostvario nokautom. Ovaj spomenuti možete vidjeti u videu ispod teksta.

Na eventu je dobiven i novi prvak lake kategorije, budući da je Martin Nguyen zbog ozljede napustio pojas. To je još jedan Filipinac, Eduard Folayang. On je jednoglasnom sudačkom odlukom savladao Amira Khana te je vratio pojas koji mu je upravo Nguyen preoteo prije točno godinu dana. Sada se može očekivati veliki revanš u kojem će ponovno Filipinac biti taj koji će u borbu ući kao prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI