Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Bellatorovo ceremonijalno vaganje donijelo posljednji “stare down” Fedora i Badera | Fight Site

(VIDEO) Bellatorovo ceremonijalno vaganje donijelo posljednji “stare down” Fedora i Badera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.01.2019 09:36h Autor:

Emelianenko vs. Bader

Nakon uspješno odrađenog službenog vaganja, Bellator je za svoj 214. event organizirao i ceremonijalno. U Los Angelesu smo popratili posljednji pogled oči u oči Fedora Emelianenka i Ryana Badera, prije nego će u kavezu odraditi finalnu Grand Prix borbu.

Fedor je na vaganju imao četiri kilograma više od Badera, no važnije je napomenuti kako obojica izgledaju sjajno. To se najbolje moglo vidjeti upravo na ceremonijalnom vaganju, dijelu cijele priredbe gdje su fanovi napokon mogli vidjeti finaliste teškaškog Grand Prixa zajedno na pozornici. Naime, sve do sada bilo je organizirano isključivo za medije.

The Forum u Inglewoodu će večeras ugostiti sjajnu borilačku priredbu, no nitko ne osporava kako će pažnja MMA svijeta biti usmjerena na borbu ruskog velikana, možda i posljednju u fantastičnoj karijeri. Vi prije toga imate priliku vidjeti kako su izgledali na pozornici jedan pokraj drugog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI