(VIDEO) Bellator vas časti cijelom borbom! Pogledajte kako je Lima doslovno ugasio Michaela Pagea

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.05.2019 11:13h Autor:

Page vs. Lima

Samo tri dana nakon što je održana, Bellator je svoje fanove odlučio počastiti snimkom cijele borbe Douglasa Lime i Michaela Pagea. Ona je objavljena na službenom Youtube kanalu druge najveće svjetske MMA promocije. Pogledajte ju!

Polufinalna borba Bellatorovog velter turnira između Douglasa Lime i Michaela Pagea bila je dugo očekivani okršaj. Michael “Venom” Page, neporaženi Bellatorov projekt, napokon je dobio pravi ispit vrijednosti. Douglas Lima globalno je jedan od najboljih boraca svijeta u velter kategoriji, što je uostalom još jednom dokazao. Ukratko, Page nije uspio položiti spomenuti ispit i Lima je produžio prema finalu turnira, gdje će pokušati po treći put postati Bellatorov prvak do 77 kilograma.

Page za ovu borbu nije apsolutno ništa mijenjao u svom stilu. Bellatorovi komentatori jako su ga dobro opisali kad su rekli da podsjeća na borca iz neke od video igara tipa Mortal Kombat ili Tekken i nisu bili daleko od istine. Takav stil jako je dobro prolazio protiv fizički manjih ili tehnički lošijih boraca. Lima nije niti jedno od toga.

Oprezno je Brazilac radio, svjestan toga da je Page brz i talentiran. Nije srljao u napad, pažljivo je radio i čekao, a prvu pravu priliku dočekao je sredinom prve runde. Uhvatio je britanskog borca i odveo borbu na pod, gdje je držao kontrolu do kraja runde. U drugoj rundi sve je brzo bilo gotovo. Page je pogodio dobar udarac i naoko odveo Limu u probleme, a onda kao da se previše opustio. U pokušaju direkta primio je snažan low kick koji ga je bacio na pod, a odmah nakon toga na bradi mu je završio aperkat. MVP je bio doslovno ugašen.

Pogledajte cijelu snimku ove odlične borbe u kojoj je Page tako doživio svoj prvi poraz u karijeri. Lima će krajem ljeta ili početkom jeseni nastupiti u finalnoj borbi, gdje ga čeka pobjednik borbe Roryja MacDonalda i Neimana Gracieja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI