Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Bellator 219: Girtz savladao Awada u rijetko viđenoj ‘makljaži’ | Fight Site

(VIDEO) Bellator 219: Girtz savladao Awada u rijetko viđenoj ‘makljaži’

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 11:28h Autor:

Girtz vs. Awad

Bellator 219 donio je jednu od najuzbudljivijih MMA borbi 2019. godine. Brandon Girtz savladao je Saada Awada nakon tri runde bespoštednog ‘brawla’ koji je publiku digao na noge. Bivši prvak Daniel Straus vratio se pobjedom protiv Shanea Krutchena, Vidjeli smo i novu pobjedu Andreya Koreshkova, kao i sjajan nastup Joea Schillinga.

Čim je ugovorena borba Brandona Girtza i Saada Awada, bilo je jasno što fanovi mogu očekivati. U pitanju su dva borca koji u svaku borbu ulaze “otvorenog garda” i koji su sudjelovali u nekim od najuzbudljivijih okršaja u povijesti Bellatora. Nije im dugo trebalo da krene prava akcija, zapravo već u prvoj minuti ozbiljno su poletjela šake. Nećemo pretjerivati ako kažemo da je tako ostalo do samog kraja borbe. Jedino možemo žaliti što Bellatorove glavne borbe ne idu na pet rundi.

Pobjeda je na kraju pripala Girtzu i to jednoglasnom odlukom sudaca. No, da bi došao do toga trebao je ostati na nogama u par situacija gdje je bio ozbiljno uzdrman, tako da Awad nije bio daleko od eventualnog trijumfa. Ipak, nije napravio dovoljno i Girtzu odlazi ova pobjeda.

Sunaslovna borba donijela je povratak Daniela Strausa nakon godinu i pol dana, tijekom kojih je preživio tešku prometnu nesreću te se od iste oporavio. U početku prognoze o njegovom povratku nisu bile optimistične, no na kraju se to dogodilo i to uz sjajan nastup te pobjedu prekidom u prvoj rundi. Straus je također jedan od boraca koji su sudjelovali u najboljim Bellatorovim borbama i svima će biti drago vidjeti ga nazad.

Andrey Koreshkov savladao je Mikea Jaspera sudačkom odlukom nakon tri runde, a do pobjede je došao i Joe Schillinga i to druge MMA pobjede u samo nekoliko mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI