(VIDEO) Bellator 214 Countdown (3): “Prijatelji, molite za mene i za našu pobjedu!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.01.2019 19:34h Autor:

Fedor Emelianenko

Samo nekoliko sati pred borbu Fedora Emelianenka i Ryana Badera, pogledajte treću i posljednju epizodu Countdown najavnog dokumentarca pred njihov meč.

U posljednjoj epizodi možemo čuti što Fedor misli o svom protivniku, prije svega mlađem te vjerojatno spremnijem, no nikako iskusnijem. Možda baš u tome leži glavni faktor toga kako će finalna borba teškaškog turnira završiti.

Fedora smo popratili tijekom fotografiranja s pojasom, koje zapravo nije htio odraditi, odnosno nije htio uzimati pojas prije nego što ga zapravo i osvoji. Ipak, takvo “old school” razmišljanje ne prolazi u kapitalističkom svijetu. Iz marketinških razloga je Fedor to morao odraditi, a mi moramo priznati da mu pojas jako dobro pristaje.

Ryan Bader je snimljen pri dolasku u Los Angeles te putem do hotela, gdje je Fedor već bio unutar jednog od svojih posljednjih treninga. Kraj epizode dovodi nas na samo dva dana od borbe, gdje pratimo razmišljanja trenera te na kraju i samih boraca. Epizoda završava s Fedorom i njegovom porukom.

“Prijatelji, molite za mene i za našu pobjedu”, rekao je Posljednji ruski car, kao i uvijek bez ikakvih znakova netrpeljivosti i bez ikakve glume. On je došao odraditi svoj posao na iskren i pošten način. Upravo zbog toga i ima toliko fanova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI