(VIDEO) Bellator 212: Chandler dominacijom protiv Primusa vratio titulu, Frank Mir poražen od Ayale

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.12.2018 10:47h Autor:

Primus vs. Chandler

Na prvom od dva Bellatorova havajska eventa u istom vikendu, Michael Chandler vratio je titulu prvaka lake kategorije, dominantnom pobjedom nad Brentom Primusom. Javy Ayala prekidom u drugoj rundi savladao je Franka Mira, a pobjede na glavnom programu još su ostvarili A.J. McKee, Juliana Velasquez i Sam Sicilia.

Godinu i pol dana nakon borbe u kojoj je došlo do rane ozljede Michaela Chandlera, odrađen je najiščekivaniji Bellatorov revanš, onaj između Brenta Primusa i Michaela Chandlera. Spomenutu prvu borbu Chandler je poražen, ostavši bez titule prvaka, ali ta ista titula ponovno je kod njega. I to nakon pet rundi sjajne bespoštedne borbe. No, isto tako borbe u kojoj je Chandler od prve do posljednje sekunde potvrđivao zašto će iz kaveza on izaći s pojasom. Njega je osvojio po treći put, a ovog puta namjerava je dugo vremena držati. Chandler je svakako najveće Bellatorovo ime, legenda promocija i sjajno je vidjeti da je titula kod njega. Osim toga, u pitanju je jedan sjajan čovjek. Kako je izgledala borba, odnosno njeni najbolji dijelovi, možete pogledati u videu.

Glavni program ukupno je donio pet borbi. Sunaslovna je bila ona u kojoj su se sastali Javy Ayala i Frank Mir. Bivši UFC-ov teškaški prvak dominirao je kroz prvu rundu ove borbe, par puta napao je raznim tehnikama, ali Ayala se izvukao. U drugoj rundi druga priča. Mir više nije uspijevao odvesti borbu na pod, dok je Ayala jako dobro radio unutar klinča. Tako je udarcima pustio veliku količinu krvi po licu Franka Mira. Kasnije u rundi dolazi do manje distance i brawla u kojem obojica pogađaju, no tijekom novog klinča Ayala pogađa još nekoliko laktova i Mir se odlučuje predati, pokazavši kako je ostao bez zuba. Do kraja runde bilo je ostalo nešto više od pola minute.

A.J. McKee došao je do omjera 13-0, u kojem je sve pobjede ostvario u Bellatoru. 23-godišnji supertalent savladao je zamjenskog protivnika, Daniela Crawforda, anakonda gušenjem u prvoj rundi. Za ovu borbu napokon je trebao imati adekvatnog protivnika, odnosno veliko ime, no ozljeda Pat Currana dovela je do još jednog lakog posla. Fanovi se nadaju kako ćemo ga u idućoj borbi napokon vidjeti u pravom izdanju. Njegov omjer je impresivan, ali još uvijek nismo vidjeli kako će izgledata kada dobije pred sebe ispit u obliku klasnog borca. Juliana Velasquez ostala je neporažena i nakon borbe protiv bivše izazivačice Alejandre Lare. Do nje je došla podijeljenom odlukom sudaca, kao i Sam Sicilia protiv Dereka Camposa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI